Notícies

Inici » Noticia » No et perdis 'Gravity' al cinema a la fresca del Canòdrom

No et perdis 'Gravity' al cinema a la fresca del Canòdrom

10 juliol 2019

Cultura. Les #GradesObertes19 arriben a la tercera setmana amb aquesta pel·lícula d'Alfonso Cuarón protagonitzada per Sandra Bullock i George Clooney.

Les #GradesObertes19 arriben a la tercera setmana amb aquesta pel·lícula d'Alfonso Cuarón protagonitzada per Sandra Bullock i George Clooney.

Mentre reparen un satèl·lit fora de la seva nau, dos astronautes sofreixen un greu accident i queden surant a l’espai. La missió exterior semblava rutinària, però una pluja d’escombraries espacials els aconsegueix i es produeix el desastre: el satèl·lit i part de la nau queden destrossats, deixant a la Ryan i el Matt completament sols, moment a partir del qual intentaran per tots els mitjans buscar una solució per a tornar a la Terra.

El 2014, la cinta va estar nominada per 10 Premis Oscar. En va acabar guanyant 7. Alfonso Cuarón va obtenir el reconeixement com a millor director però també es va endur els principals premis tècnics: efectes visuals, muntatge, fotografia, banda sonora original, muntatge de so i mescla de so. En canvi, no es va endur l’estatueta a millor pel·lícula, ni per la millor actriu.