Notícies

Inici » Noticia » S’amplia el termini per presentar-se al Premi Collide 2020

S’amplia el termini per presentar-se al Premi Collide 2020

04 desembre 2020

Art i ciència. Les inscripcions per optar a una residència de tres mesos compartida al CERN (Ginebra) i a la fàbrica de creació Hangar (Barcelona) s’estenen fins al 14 de desembre.

El passat 27 d’octubre es va obrir una nova edició del Premi Collide, que per segon any atorga una residència combinada al Laboratori Europeu de Física de Partícules (el CERN de Ginebra) i a una fàbrica de creació de Barcelona. Ara el termini d’inscripcions s’ha ampliat fins al dilluns 14 de desembre.

El Premi Collide convida a artistes i col·lectius a desenvolupar una proposta de projecte amb l’esmentada residència combinada a Ginebra i Barcelona, que en aquesta edició, la segona part de l’estada tindrà lloc a la fàbrica de creació Hangar, Centre de Producció i Recerca d’Arts Visuals. Les dues residències del Premi Collide són fruit de l’aliança establerta entre el CERN, l’Institut de Cultura de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona per als anys 2019, 2020 i 2021, i s’emmarca en un dels eixos estratègics del Pla Barcelona Ciència.

Per formalitzar les sol·licituds, les persones o col·lectius aspirants al premi han de combinar la descripció de les seves pràctiques i interessos artístics amb la percepció que tenen de la ciència i de com el CERN enfronta les grans qüestions al voltant de l’estudi de l’univers. El termini d’inscripcions es tancarà el 14 de desembre.

Les bases del Premi Collide i el formulari d’inscripció es poden trobar als següents enllaços

Bases del Premi Collide 2020

Accés al formulari d’inscripció

La col·laboració entre l’Ajuntament de Barcelona, l’Institut de Cultura de Barcelona i el CERN a través del Premi Collide forma part d’un dels quatre eixos del Pla Barcelona Ciència 2020-2023 per potenciar el teixit científic, de recerca i de coneixement de la ciutat i consolidar Barcelona en l’ecosistema internacional d’aquest camp.

 

Més informació