Notícies

Inici » Noticia » Setmana de la Mobilitat 2020: Taller 'Aeromodelisme per a nens i nenes' a Sarrià –Sant Gervasi

Setmana de la Mobilitat 2020: Taller 'Aeromodelisme per a nens i nenes' a Sarrià –Sant Gervasi

16 setembre 2020

Aeromodelisme infants. Amb motiu de la Setmana de la Mobilitat, dissabte, 19 de setembre, a les 11.30 la plaça de Sant Vicenç de Sarrià es transformarà en una pista de vol per acollir el taller d’Aeromodelisme de petits velers per a infants.

Amb motiu de la Setmana de la Mobilitat, dissabte, 19 de setembre, a les 11.30 la plaça de Sant Vicenç de Sarrià es transformarà en una pista de vol per acollir el taller d’Aeromodelisme de petits velers per a infants.

Qui no ha somiat mai a construir el seu propi avió i fer-ho volar? Encara que sigui de paper i s’enlairi pel cel durant una estona?

El Club Velers Collserola organitza aquesta activitat per a infants de fins a 10 anys d’edat en el marc de la Setmana de la Mobilitat 2020.

Els participants es podran emportar el model que hagin creat i que amb molt de gust els hi regala el Club Velers Collserola, que té la seu social al mateix carrer.

Activitat per a infants fins a 10 anys d’edat.

Cal seguir les mesures de prevenció i seguretat sanitàries en tot moment, i les instruccions dels organitzadors. Recordeu també que la mascareta és obligatòria per a infants de més de 6 anys. Els infants de 3 a 5 anys és recomanable que la portin.