Notícies

Inici » Noticia » Un Renova virtual per transformar la roba que ja tenim

Un Renova virtual per transformar la roba que ja tenim

23 octubre 2020

Medi ambient i sostenibilitat. Aquesta tardor el cicle d’intercanvi de roba Renova es converteix a un format virtual amb un conjunt de tallers per aprendre tècniques de transformació de les peces de roba que tenim a casa.

Aquesta tardor el cicle d’intercanvi de roba Renova es converteix a un format virtual amb un conjunt de tallers per aprendre tècniques de transformació de les peces de roba que tenim a casa.

Degut a la situació sanitària aquesta tardor no es celebrarà l’intercanvi de roba però hi ha previstes diverses activitats per transformar tota aquella que ja no et poses en d’altres peces renovades. Allargar la vida de la roba i reutilitzar-la és una forma de reduir el nostre consum de teixits i d’implicar-nos en la sostenibilitat del nostre planeta.

L’Aula Ambiental del districte de Sant Andreu en col·laboració amb el Centre Cívic Trinitat Vella, El Banc del Temps de Trinitat Vella i l’Ateneu Sagrerenc han organitzat aquests tallers virtuals per donar una segona vida al nostre fons d’armari.

BIJUTERIA CREATIVA amb materials reciclats!

Dimarts 3 de novembre de 18.30 a 20 h. Plataforma virtual

Crea els teus propis complements amb peces de roba que ja no utilitzis. Les transformarem en collarets, anells, arracades modernes, creatives i sostenibles! Inscripcions a l’enllaç.

CAL TENIR: SAMARRETES I TEXANS VELLS, BOTONS I PECES DE BIJUTERIA.

Taller a càrrec de ZeroWaste. Coorganitzat amb el Banc del Temps i el Centre Cívic Trinitat Vella. En el marc del Programa Renova la Teva Roba.

CUSTOMITZEM JERSEIS amb la tècnica dels MAXIBRODATS

Dimecres 18 de novembre de 18 a 19.30 h. Plataforma virtual

Tens jerseis que ja no et poses? Porta’ls i dóna’ls una segona vida! Aprendrem la tècnica dels maxibrodats per decorar els nostres jerseis antics. Inscripcions al correu  info.espai30@gmail.com o telefònicament al 93 515 76 54 o 664 610 169.

Cal tenir jerseis per customitzar.

Taller a càrrec de ZeroWaste. Coorganitzat amb l’Espai 30 – Ateneu Sagrerenc. En el marc del Programa Renova la Teva Roba.

Pots seguir totes les activitats del Renova sota els hashtags: #renovalatevaroba  #TallersRenova #EWWRcat #PrenvecióResidusBCN #BCNSostenble