Notícies

Inici » Notícies

Ciència de proximitat

El coneixement científic no es restringeix als laboratoris. El medi ambient, la salut, la tecnologia i la recerca també compten amb altres escenaris i actors: els barris, les escoles, els espais verds, els equipaments. Estigues al dia de l’actualitat científica de proximitat, d’allò que passa a prop teu i no et pots perdre.

E.g., 18/10/2021
E.g., 18/10/2021

Exposició 'Super women, super inventors' de Sandra Uve

08 octubre 2021

Exposicions. Fins al 25 d'octubre podreu gaudir de la magnífica exposició de la il·lustradora Sandra Uve a la sala d'actes de la biblioteca.

Llegir més

La tardor de l’alimentació sostenible arriba a Barcelona

07 octubre 2021

La tardor de l’alimentació sostenible com a front per combatre l’emergència climàtica arrenca a Barcelona amb voluntat que el 2021 marqui un punt d’inflexió en la transformació del sistema alimentari.

Llegir més

S’obre la convocatòria 2021 del premi Collide International

07 octubre 2021

Ciència i art. El certamen, organitzat per Arts at CERN, en col·laboració amb l’Ajuntament de Barcelona i l’Institut de Cultura de Barcelona, guardona artistes per realitzar una residència de recerca combinada a Ginebra i Barcelona.

Llegir més

Barcelona, escollida per l’Academia Europaea per celebrar el congrés Building Bridges 2021

07 octubre 2021

Ciència. La institució celebrarà la seva 32a trobada anual amb un format híbrid que combinarà activitats presencials i virtuals.

Llegir més

La biblioteca de llavors

07 octubre 2021

Projecte. Dimecres 20 d’octubre, a les 17.00 h, en el marc de la Setmana Ciutadana de l’Alimentació Sostenible, presentem la biblioteca de llavors amb una activitat familiar.

Llegir més

Benvinguts a la Innovacció 2030

04 octubre 2021

Solucions tecnològiques per millorar l'accessibilitat i la mobilitat. Nou programa per trobar solucions tecnològiques que millorin l’accessibilitat i la mobilitat de la ciutat.

Llegir més

Museu de Ciències Naturals nou equipament certificat com 'Edifici Amic de la BICI'

04 octubre 2021

Bicicleta. Creix la xarxa d’equipaments municipals que fomenten l’accés amb bicicleta

Llegir més

La primera promoció de dones del programa BCN Fem Tech acaba amb èxit la formació digital

01 octubre 2021

Feminismes i dona. Vint-i-cinc dones ja són programadores i desenvolupadores de webs gràcies a aquesta formació gratuïta.

Llegir més

Viu Montjuïc, un cap de setmana d’activitats culturals i de lleure per a tots els gustos i edats

01 octubre 2021

Districte Sants-Montjuïc. Vint-i-dos equipaments del parc oferiran el 16 i 17 d’octubre tant activitats pròpies com de creades col·laborativament per acostar a la ciutadania la riquesa cultural i natural d’aquest espai.

Llegir més

Pàgines