Notícies

Inici » Notícies

Ciència de proximitat

El coneixement científic no es restringeix als laboratoris. El medi ambient, la salut, la tecnologia i la recerca també compten amb altres escenaris i actors: els barris, les escoles, els espais verds, els equipaments. Estigues al dia de l’actualitat científica de proximitat, d’allò que passa a prop teu i no et pots perdre.

E.g., 15/04/2021
E.g., 15/04/2021

Technovation Girls

10 abril 2021

Technovation Girls. Finalitza l'edició d'aquest any del projecte, que té com a objectiu promoure la tecnologia en nenes de 10-18 anys. Les noies han programat una aplicació anomenada 'Stopoverty'!

Llegir més

Un centenar de restaurants de Barcelona s’adhereixen al ‘Menú de les Estacions’ per promocionar l’alimentació sostenible

08 abril 2021

RESTAURACIÓ. Amb xefs de reconegut prestigi, escoles d’hostaleria i associacions de restauració, el projecte vol presentar opcions de menús saludables i sostenibles fetes amb productes de temporada. Ja s'hi han adherit més d’un...

Llegir més

Nou cicle a les biblioteques de Barcelona: la ciència també té història

07 abril 2021

cultura. La història ens pot ajudar a entendre la ciència, no com una activitat infal·lible, sinó com una activitat feta per éssers humans i, per tant, subjecte a les implicacions i els interessos polítics i socials de cada època.

Llegir més

El llegat de Julio Muñoz Ramonet es convertirà en un centre de cultura, art i ciència

01 abril 2021

Ciència i art. L’Ajuntament ha habilitat un pressupost d’1,8 M€ per engegar el pla funcional per fer d’aquests edificis un equipament multidisciplinari obert a la ciutadania.

Llegir més

El paisatge històric de Montjuïc, al descobert

30 març 2021

Cultura. Un llibre documenta les traces d’antics camins i pedreres de Montjuïc, tot reconstruint la muntanya de tres èpoques diferents: la romana, la tardoromana i la medieval.

Llegir més

'Amioceanogurumi': tècnica japonesa al Centre Cívic Vil·la Urània

30 març 2021

cultura. Del 6 d'abril al 31 de maig, podràs conèixer més el fons marí a través del ganxet.

Llegir més

Tapes arqueològiques als restaurants del Poble-sec

29 març 2021

Montjuïc. Del 28 de març al 28 d'abril, una desena de restaurants del Poble-sec ofereixen tapes inspirades en altres èpoques, en les quals pots aprofundir al Museu d'Arqueologia de Catalunya.

Llegir més
Òscar Giralt

Barcelona, esclat de vida

26 març 2021

Biodiversitat. Ja és aquí el nou cicle d’activitats de la Fàbrica del Sol, centrat en el verd i la biodiversitat de la ciutat.

Llegir més

El repte de l'alimentació saludable, al Besòs i el Maresme

25 març 2021

Salut. La campanya Cuinem Barri promou el menjar saludable i impulsa les compres de proximitat a les botigues del barri. Et sumes al repte?

Llegir més

Pàgines