Notícies

Inici » Notícies

Ciència de proximitat

El coneixement científic no es restringeix als laboratoris. El medi ambient, la salut, la tecnologia i la recerca també compten amb altres escenaris i actors: els barris, les escoles, els espais verds, els equipaments. Estigues al dia de l’actualitat científica de proximitat, d’allò que passa a prop teu i no et pots perdre.

E.g., 29/03/2020
E.g., 29/03/2020

Què fa l’Ajuntament per fer front a la Covid-19?

17 març 2020

Sanitat i salut. Es prenen mesures orientades a contenir l’expansió del coronavirus i protegir els col·lectius vulnerables.

Llegir més

Un impuls de 4 milions d’euros per al Pla Barcelona Ciència 2020-2023

10 març 2020

Ciència. Dins del mandat actual, l’Ajuntament destina aquesta quantitat al nou Pla, que reuneix 15 objectius i 51 accions per potenciar el teixit científic, de recerca i de coneixement de la ciutat.

Llegir més

Visita a la Casa de l'Aigua

09 març 2020

Visita. Dissabte 14 de març, a les 11.00 h. a la Casa de l'Aigua de Trinitat Vella (Torrent de la Perera, s/n)

Llegir més

La Marató d’Emergència Climàtica aconsegueix estalviar més de 100.000 euros

09 març 2020

emergència climàtica. Durant tot el mes de febrer, un total de 70 edificis i equipaments municipals de tots els districtes han participat en la Marató

Llegir més

Reivindicació del paper de la dona en la ciència i l’empresa

07 març 2020

Feminismes i dona. Coincidint amb el 8 de març, Barcelona Activa llança la campanya #GràciesInventores per visibilitzar dones que van canviar el món amb invents.

Llegir més

L’emergència climàtica i l’impacte dels residus, al centre de la nova campanya de sensibilització ciutadana

03 març 2020

Campanya reciclatge. Barcelona engega al febrer la nova campanya de sensibilització i conscienciació ciutadana sobre la recollida i el reciclatge de residus que aquest any es focalitza en el context d’Emergència Climàtica.

Llegir més
Emergència climàtica

Per segon any consecutiu Barcelona forma part del grup de ciutats que lideren la lluita contra el canvi climàtic

03 març 2020

Medi ambient i sostenibilitat. L’organització independent i sense ànim de lucre CDP, reconeix enguany el fort compromís i l’acció contra el canvi climàtic de 105 ciutats, entre elles, Barcelona.

Llegir més

29 de febrer, Dia Mundial de les Malalties Minoritàries

26 febrer 2020

Salut. Promogut per l'Organització Europea de Malalties Minoritàries (EURORDIS), el Dia Mundial pretén crear consciència en la població i les institucions sobre aquestes i en visibilitzar l'impacte que tenen en la vida de les...

Llegir més

Arriba la 2a Setmana del Consum Responsable: Canviem el consum, salvem el clima!

24 febrer 2020

Del 13 de març al 5 d’abril, descobriu les més de 100 activitats per fer visible que és fàcil consumir de manera responsable.

Llegir més

Pàgines