El programa Collide International, al Sónar+D

Inici » Noticies Ciencia » El programa Collide International, al Sónar+D

04 juliol 2019

El proper 18 de juliol, Mónica Bello, directora d’Arts at CERN, i Joana Hurtado, directora de Fabra i Coats - Fàbrica de Creació i Centre d’Art Contemporani de Barcelona, presentaran en el congrés Sónar+D el programa de residències artístiques Collide International.

Gràcies a l’aliança entre el CERN, l’Ajuntament de Barcelona i l’Institut de Cultura, a través d’un concurs anual i durant els anys 2019, 2020 i 2021 Collide International ofereix a la persona o col·lectiu guanyador una residència pagada de dos mesos al CERN i d’un mes a la Fabra i Coats per a què pugui desenvolupar la investigació i producció del projecte que ha presentat. Es tracta, per tant, d’una estada total de tres mesos on l’artista té l’oportunitat d’interaccionar amb investigadors i investigadores del CERN i d’altres centres de recerca, universitats, comunitats artístiques i agents culturals.

El passat 31 de maig es va tancar la convocatòria per a la selecció del projecte d’aquest 2019, i a la seva presentació en el marc del Sónar+D, Mónica Bello i Joana Hurtado donaran a conèixer qui ha estat la persona o col·lectiu guanyador.

La presentació tindrà lloc el dijous 18 de juliol a les 18:40 h, a l’Stage+D (P4 Level 1) del congrés. L’accés serà preferent per a les persones amb acreditació, però de no completar-se l’aforament, s’hi podrà accedir amb entrada de públic.
 

Més informació