Inscripcions al Parc durant el Festival de la Ciència

Inici » Noticies Ciencia » Inscripcions al Parc durant el Festival de la Ciència

11 octubre 2019

El 6 de juny es van tancar les inscripcions online a algunes de les activitats del Festival de la Ciència que tenen places limitades. Però encara queden places lliures i si no t’has pogut inscriure a alguna d’aquestes activitats des del web, ho podràs fer al mateix Parc de la Ciutadella mentre tingui lloc el Festival.

Les inscripcions les pots fer als següents dos espais del Festival, en funció de l’activitat a la que vulguis participar:

Punt de Sortida d’Itineraris (espai 16). En aquest espai pots inscriure’t a les següents activitats: Crea el teu videojoc educatiu / Dels Gremis a Einstein / Dhang-Digital Hand Drum (taller) / Drawbots / Enxarxa’t! / La Ciutadella, parc de les ciències / L’aventura de Gobo / Les col·leccions de paleontologia i geologia / Les col·leccions zoològiques / Líquens de Barcelona (itinerari) / LiterapolisBCN / Màgia científica al Parc de la Ciutadella / Planttes (itinerari) / Recorregut ornitològic / RitmeNatura (itinerari) / Roboslalom / STEAM: el meu primer programa.

Escape Room Amgen (espai 13). En aquest espai pots inscriure’t a l’activitat Hope: la clau genètica.

Recorda que per a qualsevol altra cosa també pots adreçar-te a un dels dos punts d’informació del Festival.

No et quedis sense plaça!