Recorda: algunes activitats del Festival requereixen inscripció

Inici » Noticies Ciencia » Recorda: algunes activitats del Festival requereixen inscripció

11 octubre 2019

Per començar a planificar la visita al Festival de la Ciència cal tenir en compte que algunes de les activitats requereixen inscripció prèvia al comptar amb un aforament limitat.

Les inscripcions es poden formalitzar a través d’aquest web des del dimarts 29 de maig fins el dimecres 6 de juny a les 12.00 del migdia. Després, durant la celebració del Festival, les persones que vulguin participar en aquestes activitats podran inscriure-s’hi en el mateix Parc de la Ciutadella mentre quedin places lliures.
 

Activitats amb inscripció:

  • Inscripció web a través d’aquest enllaç (fins el 6 de juny a les 12.00 h) i presencial mentre quedin places durant la celebració del Festival al Punt de Sortida dels Itineraris (espai 16).

Camins d’aigua / Crea el teu videojoc educatiu / Dels Gremis a Einstein / Dhang-Digital Hand Drum (taller) / Drawbots / Enxarxa’t! / Fes-te la teva placa solar de viatge / La Ciutadella, parc de les ciències / L’aventura de Gobo / Les col·leccions de paleontologia i geologia / Les col·leccions zoològiques / Líquens de Barcelona (itinerari) / LiterapolisBCN / Màgia científica al Parc de la Ciutadella / Planttes (itinerari) / Recorregut ornitològic / RitmeNatura (itinerari) / Roboslalom / Robòtica educativa / STEAM: el meu primer programa

  • Inscripció web a través d’aquest enllaç (fins el 6 de juny a les 12.00 h) i presencial durant la celebració del Festival a l’espai 13.

Hope: la clau genètica
 

No et quedis sense plaça!