Chemistry

Inici » Categories Activitats » Chemistry

Everything around us, living and inert matter, is made up of chemical elements: plants, animals, rocks, fire, the sea, the Moon, the stars and the air that we breathe. It is all made up of these basic units and combinations of them. They have been studied for centuries and thanks to the periodic table proposed by Dmitri Mendeléiev, we have been able to classify them in accordance with their nature and properties. 150 years on from this milestone, chemistry is facing a fascinating future filled with new technologies, materials with incredible properties and challenges it must contribute to overcoming.

Bouncy balls i slime

Taller

+7 anys

15. L'ABC de la ciència

Diumenge

11:10

Crea boles elàstiques i fluids viscosos a partir de materials de fàcil abast. Experimenta i esbrina com fer boles que botin més alt i fluids viscosos més elàstics. Endinsa’t en el món dels polímers i les seves aplicacions.

Gels, emulsions i esferificacions

Taller

+8 anys

14. Laboratori Mendeléiev

Diumenge

16:10

T’has plantejat mai que una cuina és com un laboratori? Vine a comprovar-ho! Experimenta amb els diferents estats de la matèria i alguns dels processos fisicoquímics que provoquen canvis d’estat en els teus plats preferits.

Experimenta amb l'electrònica molecular i l'ElectroWoman!

Taller

+5 anys

14. Laboratori Mendeléiev

Dissabte

15:15, 15:55, 16:25

Vine i coneixeràs alguns dels Matheroes, els materials del futur i els seus superpoders. Descobreix-ne les propietats i quines aplicacions poden tenir en la nostra vida quotidiana.

Ajuda'ns a fabricar grafè!

Taller, Demostració

+5 anys

14. Laboratori Mendeléiev

Diumenge

17:10, 17:35, 18:00

El grafè és un material increïble: flexible, resistent, conductor... I no només es fa als laboratoris! També en podem fer a la Festa de la Ciència! Vine a experimentar-ho i coneix la recerca en micro i nanoelectrònica que fem als nostres laboratoris al voltant del grafè i les seves aplicacions.

Descobreix la química del teu voltant!

Taller

7-12 anys

14. Laboratori Mendeléiev

Dissabte

11:10, 11:50, 12:30, 13:10

Vine a descobrir la taula periòdica dels elements! A través de diferents jocs, descobreix els elements químics que estan presents en la nostra vida quotidiana. Saps que estem envoltats de química? Comprova-ho!

Pages