Espai 11

Inici » Espais Activitat » Espai 11

Eternament joves?

Taller

+16 anys

Espai 11

Dissabte

11:05

Arribarà el moment en què l’envelliment pugui ser considerat una malaltia amb tractament? Contempla un possible escenari de futur i participa en un debat sobre la percepció social de l’envelliment i el rol de la recerca en aquest àmbit.

Com investiguem el càncer al laboratori

Microxerrada

+15 anys

Espai 11

Dissabte

12:20

Sovint els mitjans de comunicació parlen de la cura del càncer per referir-se a un resultat de recerca positiu per un tipus de càncer concret i sota condicions de laboratori llunyanes a la realitat. Descobreix com s’investiga el càncer i comprèn com avança realment aquesta recerca.

Vols aprendre què és la medicina personalitzada?

Taller

+14 anys

Espai 11

Dissabte

13:15, 14:10

Moltes malalties com el càncer o la diabetis es deuen a alteracions de la manera com s’expressen alguns gens. El microarray és una nova tecnologia molt útil per a l'anàlisi d'aquestes malalties. Vine a experimentar amb nosaltres! Coneix aquesta tècnica i la seva importància en la medicina personalitzada.

Descobreix com es fan els medicaments

Taller

8-13 anys

Espai 11

Dissabte

15:45, 16:15, 16:45, 17:15

Experimenta amb les tècniques que s’empren al laboratori per elaborar un medicament. Descobriràs com es fan els xarops, cremes i altres tipus de medicaments per saber de què estan formats i d’on venen els seus sabors i textures.

Per què envellim?

Taller

8-15 anys

Espai 11

Dissabte

17:55, 18:30, 19:05

Amb l’edat i el pas dels anys, tothom envelleix i acaba essent una persona gran. Descobreix de manera interactiva quins són els processos biològics que causen l’envelliment i esbrina si en algun moment del futur serà possible retrassar-lo o fins i tot revertir-lo.

Pages

There is currently no content classified with this term.

Subscribe to RSS - Espai 11