Espai 12

Inici » Espais Activitat » Espai 12

Fes recerca: laboratori de medicaments

Taller

+14 anys

Espai 12

Dissabte

12:50, 13:40

Visita el nostre laboratori de recerca biomèdica i descobreix com es poden obtenir diversos productes químics que permetin obtenir nous medicaments. Coneix i observa algunes de les reaccions que s’utilitzen per transformar compostos químics en aquests productes que poden tenir algun efecte terapèutic.

Fes recerca: indicadors naturals

Taller

+9 anys

Espai 12

Dissabte

13:15, 14:05

Experimenta amb productes i mètodes naturals per realitzar i contemplar diverses reaccions i processos químics. Et sentiràs com un investigador o una investigadora alhora que coneixeràs com es treballa en un laboratori!

Mira't al microscopi!

Taller

+10 anys

Espai 12

Dissabte

14:40 - 16:30

Descobreix com es veuen els nostres òrgans sota el microscopi i com es preparen les mostres biològiques al laboratori per estudiar diverses malalties. Seràs capaç de relacionar una sèrie d’imatges reals amb els òrgans i teixits a què corresponen?

Biomedicina en una càpsula de Petri

Demostració

+10 anys

Espai 12

Dissabte

16:50 - 18:20

Saps què és una càpsula de Petri? Es tracta d’un recipient de vidre amb tapa molt utilitzat en recerca biològica. Precisament una càpsula de Petri crea el marc d’aquesta conversa amb diversos investigadors i investigadores sobre la seva recerca en biomedicina. No te la perdis!

Extreu l’ADN d’un plàtan

Taller

+8 anys

Espai 12

Dissabte

18:45, 20:10

Aprèn què és l’ADN, en què consisteix la manipulació genètica i algunes de les seves tècniques com l’anomenada CRISPR. Al nostre laboratori de bioenginyeria podràs posar en pràctica el teu coneixement per extraure l’ADN d’un plàtan i observar-lo al microscopi.

Pages

There is currently no content classified with this term.

Subscribe to RSS - Espai 12