Espai 16

Inici » Espais Activitat » Espai 16

Recorregut ornitològic pel Parc de la Ciutadella

Itinerari

Per a totes les edats

Espai 16

Dissabte

11:30

Realitza un recorregut ornitològic en família de la mà d’un expert per gaudir i reconèixer la gran diversitat d’aus que viuen en aquest espai verd de la ciutat. Activitat amb inscripció mentre quedin places. Pots inscriure-t’hi al Punt de Sortida d'Itineraris (espai 16).

Camins d'aigua

Itinerari

+12 anys

Espai 16

Dissabte

11:00

El Parc de la Ciutadella conté una gran diversitat de bells elements que el fan especialment valuós, molts d’ells relacionats amb l’aigua. Vine a recórrer-los i a contemplar la varietat d’espècies animals i vegetals que hi viuen. Activitat amb inscripció. T'hi pots inscriure des d'aquest web fins el 6 de juny a les 12 h. Les places lliures al finalitzar el termini restaran disponibles per fer la inscripció durant el Festival, al Punt de Sortida d'Itineraris (espai 16).

Màgia científica al Parc de la Ciutadella

Itinerari

Per a totes les edats

Espai 16

Dissabte

17:00, 19:00

Visita una desena de racons del parc i descobreix el seu vincle amb la ciència a través de sorprenents jocs de màgia. Els trucs et permetran conèixer conceptes científics que potser no tenies clars i a més, et fascinaran! Activitat amb inscripció mentre quedin places. Pots inscriure-t’hi al Punt de Sortida d'Itineraris (espai 16).

La Ciutadella, parc de les ciències

Itinerari

+12 anys

Espai 16

Dissabte

19:30

Realitza un passeig històric pel parc on, a través de gravats i imatges antigues veuràs l’estreta relació que aquest emblemàtic recinte ha mantingut amb la ciència gairebé des del seu origen. Activitat amb inscripció mentre quedin places. Pots inscriure-t’hi al Punt de Sortida d'Itineraris (espai 16).

Dels Gremis a Einstein: la ciència al barri de Sant Pere i el Born

Itinerari

+12 anys

Espai 16

Dissabte

20:45

Barcelona acumula testimonis del seu passat científic. Descobreix quines històries relacionades amb la ciència s’amaguen als elements i racons del barri de Sant Pere i el Born: el Rec Comtal i els gremis, un antic hospital, una biblioteca de dones, una farmàcia centenària, la visita d’Albert Einstein... Activitat amb inscripció mentre quedin places. Pots inscriure-t’hi al Punt de Sortida d'Itineraris (espai 16).

Pages

There is currently no content classified with this term.

Subscribe to RSS - Espai 16