Espai 18

Inici » Espais Activitat » Espai 18

Fes química amb la compra del supermercat

Taller

Per a totes les edats

Espai 18

Dissabte

11:15

Experimenta amb productes quotidians que pots trobar en comerços com supermercats, farmàcies o drogueries per familiaritzar-te amb unes quantes idees bàsiques del món de la química.

Exploradors i inventores

Demostració

+6 anys

Espai 18

Dissabte

13:45

Els i les alumnes de Primària de l’Escola Tàber duen a terme una sèrie d’experiments científics durant la sisena hora. Descobreix-los! Són experiments fets i explicats per nens i nenes que alhora serveixen per engrescar a d'altres nens i nenes.

El projecte Wish-One

Microxerrada

8-16 anys

Espai 18

Dissabte

16:35

Alumnes dels col·legis San Pedro i Sagrada Família han emprès un projecte que culminarà amb el llançament d’un globus-sonda a l’estratosfera per recollir dades i imatges per a l’estudi científic. Coneix els detalls d’aquest projecte de recerca de la mà dels seus protagonistes.

Phablabs Challenge: construcció d’un escàner de fulla de llum

Demostració

+12 anys

Espai 18

Dissabte

18:25

Un equip d’estudiants de Batxillerat ha desenvolupat un prototip que utilitza tecnologia fotònica per poder veure coses amagades dins d’un material fluorescent sense tocar-lo. L’Institut de Ciències Fotòniques els proposà aquest repte en el marc del projecte europeu PhabLabs 4.0. Vine a conèixer el resultat!

A la recerca de dades per fer bioarqueologia

Taller

7-16 anys

Espai 18

Dissabte

19:25

El pol·len, les llavors i els carbons són elements biològics que amaguen informació del passat. El seu estudi fa possible la disciplina anomenada bioarqueologia. Vols posar-ho en pràctica? Separa aquests elements de la terra amb un sedàs, contempla’ls, identifica’ls amb la lupa i converteix-te en bioarqueòleg.

Pages

There is currently no content classified with this term.

Subscribe to RSS - Espai 18