Espai 19

Inici » Espais Activitat » Espai 19

Nanomàgic (Feynman total)

Espectacle

8-13 anys

Espai 19

Dissabte

12:35, 16:50

Diumenge

11:40

Qui sap si una de les aspiracions de Richard Feynman, el físic precursor de la nanotecnologia, fou la de ser mag. En aquest espectacle li donarem una oportunitat. Descobreix amb el Mag Feynman el món gairebé màgic que s’amaga a l’escala nano i la seva utilitat en la vida quotidiana.

Lliurament dels premis Tinc una Idea!

Lliurament de premis

Per a totes les edats

Espai 19

Dissabte

18:45

Després de visitar els centres de recerca, universitats i empreses que participen al programa Escolab, els i les alumnes poden proposar idees que els agradaria que s’investigués. Vine a aquest acte i coneix quines han estat les idees més brillants que han tingut les i els joves científics.

Perform! Monòlegs científics

Monòleg científic

+12 anys

Espai 19

Dissabte

19:20

Gaudeix amb els monòlegs científics que ha creat l’alumnat dels instituts Castellbisbal, Consell de Cent i Moisès Broggi. En el marc del projecte Perform que coordina la UOC, els i les alumnes han comptat amb la col·laboració del professorat, investigadors i investigadores, i la direcció de la companyia Big Van Ciència.

Slimes fluorescents amb Marc Boada

Espectacle

Per a totes les edats

Espai 19

Dissabte

20:15

Els slimes, blandiblups o mocs d'elefant són materials molt especials, a mig camí entre sòlids i líquids. Descobrireix les seves propietats de la manera més lúdica i visual amb slimes gegantins que brillen en la foscor i slimes magnètics, que creen un espectacle d'imatges enormement suggerents.

Què cal fer per ser científic? (Escenari Umbracle)

Espectacle

Per a totes les edats

Espai 19

Dissabte

13:30

Saps quines són les 5 característiques més importants per arribar a ser científic o científica? En aquest espectacle t'ho expliquem de manera divertida, participativa i sorprenent! Aquesta activitat també se celebra a l’Escenari Til·lers (espai 7), el diumenge a les 18.30 h.

Pages

There is currently no content classified with this term.

Subscribe to RSS - Espai 19