Espai 21

Inici » Espais Activitat » Espai 21

Espai de lectura

Espai permanent

Per a totes les edats

Espai 21

Dissabte

11:00 - 21:00

Diumenge

11:00 - 19:00

Acosta’t a la biblioteca, aïlla’t una estona de l’activitat frenètica del Festival i llegeix, tafaneja, il·lustra’t, relaxa’t. En solitari o en companyia, tinguis l’edat que tinguis, tens més de 150 llibres per remenar.

Aforismes científics a l’ombra del teu pas

Instal·lació

Per a totes les edats

Espai 21

Dissabte

11:00 - 21:00

Diumenge

11:00 - 19:00

Hem volgut retre homenatge a dues persones molt rellevants en ciència i en divulgació, que enguany ens han deixat. Endevines a qui ens podem referir? Entra a l’umbracle per comprovar-ho. Passeja’t pel seu interior i deixa que aquestes dues grans personalitats et sorprenguin.

Qui va crear Frankenstein? Recreacions d'un mite

Taller

Adults

Espai 21

Dissabte

11:45, 12:55

Considerat pioner de la ciència ficció, “Frankenstein o el prometeu modern” celebra enguany el seu segon centenari. Com va aconseguir Mary Shelley fer d’aquesta una novel·la tan actual encara avui? Descobreix-ho i fes la teva pròpia recreació del mite per reflexionar sobre La vigència dels somnis i temors de Shelley.

Contes amb ciència

Contes

+4 anys

Espai 21

Dissabte

16:15

Desperta la teva curiositat científica amb les sorprenents i divertides històries dels personatges animals d’aquests contes i les seves il·lustracions.

Presentació de llibres: la ciència a la ficció

Presentació

Adults

Espai 21

Dissabte

17:15

Dues científiques i un científic presenten els seus llibres: Teràpia de xoc, d’Amàlia Lafuente; Enxarxats, de Carme Torres, i Cuando los ojos no ven, de Rubén Berrueco. Pregunta’ls allò que vols saber i no et perdis el debat posterior sobre la ciència com a element literari.

Pages

There is currently no content classified with this term.

Subscribe to RSS - Espai 21