Espai 27

Inici » Espais Activitat » Espai 27

Fes-te la teva placa solar de viatge

Taller

Per a totes les edats

Espai 27

Dissabte

11:00

En família, aprèn com funciona l'energia solar i les transformacions energètiques a traves d'experiments. Tot seguit comprova el poder del Sol muntant una placa solar que et permetrà carregar petits aparells electrònics de manera sostenible amb energia solar fotovoltaica. Activitat amb inscripció. T'hi pots inscriure des d'aquest web fins el 6 de juny a les 12 h. Les places lliures al finalitzar el termini restaran disponibles per fer la inscripció durant el Festival, al Punt de Sortida d'Itineraris (espai 16).

Segueix el rastre

Taller

+3 anys

Espai 27

Dissabte

15:30

Diumenge

16:10

Passejar pel camp i gaudir de la natura és molt més que caminar. Al llarg del camí, diverses senyals ens indiquen que existeixen molts animalets sovint ni tan sols veiem. Coneix alguns d’aquests rastres i identifica a quins animals pertanyen.

Caçadors d'històries del futur

Taller

+11 anys

Espai 27

Dissabte

16:30

Diumenge

11:00

Com t’imagines el món que viuran els nostres fills i nets? Participa en un joc de cartes on podràs especular sobre com és el futur que ens espera tenir en compte aspectes com la sostenibilitat de les ciutats i dels recursos naturals o la conservació del medi ambient.

No trepitgis la teva ciutat!

Taller

5-8 anys

Espai 27

Dissabte

17:00, 18:00

Imagina què podríem fer entre totes les persones que vivim a una ciutat i quines actituds podríem prendre perquè aquesta sigui un entorn més sostenible. Segur que se t’acudeixen coses genials que et serviran per construir un mural d’idees per millorar la nostra ciutat.

Cuinant la biodiversitat dels marges

Taller

+12 anys

Espai 27

Dissabte

18:15, 19:10, 20:05

Als marges dels camps de cultiu hi creixen plantes a les que no se les presta massa interès. Aprèn a reconèixer-les i descobreix quines propietats amaguen, quin rol juguen en l’ecosistema i quines pots utilitzar a la cuina. Ah! I aprèn a preparar una deliciosa salsa pesto amb algunes d’elles!

Pages

There is currently no content classified with this term.

Subscribe to RSS - Espai 27