Espai 28

Inici » Espais Activitat » Espai 28

Fem la motxilla? Simulació d’una recerca científica

Taller

+8 anys

Espai 28

Dissabte

16:25, 17:25, 18:25, 19:25

S’ha descobert una nova illa que s’ha anomenat Hipàtia i cal explorar per conèixer-ne la seva riquesa natural. Quina recerca cal fer? Quins instruments caldran? Quin tipus de mostres seran útils? Com cal transmetre els descobriments a la resta del món? Fes de recercaire naturalista i participa en aquesta aventura!

On destines la teva energia?

Instal·lació

Per a totes les edats

Espai 28

Dissabte

11:20

Participa en aquesta activitat col·laborativa i descobreix on destines la teva energia. Veuràs la llum i podràs decidir com contribuir a minimitzar el canvi climàtic a través d'energies renovables i podràs fer la teva aportació en un mural que construïm entre tots i totes sobre el nostre consum energètic.

Explora el temps

Taller

+8 anys

Espai 28

Dissabte

13:20, 13:55, 14:30

Les pluges, les tempestes o les sequeres tenen un impacte directe sobre el territori i la població. Descobreix com pots ajudar a millorar el coneixement d’aquests episodis a través d’un proposta interactiva.

Som plens d’energia

Taller

2-8 anys

Espai 28

Diumenge

11:00 - 19:00

Descobreix com transformem l’energia del cos en energia cinètica i com som capaços de crear música mitjançant el moviment. Visita el Mur de l’Eficiència on podràs reflexionar sobre l’estalvi energètic i compartiràs el teus consells de sostenibilitat.

There is currently no content classified with this term.

Subscribe to RSS - Espai 28