Espai 2

Inici » Espais Activitat » Espai 2

Facebook sap què votes - Big data i propaganda

Microxerrada

+13 anys

Espai 2

Dissabte

11:10, 12:05

Últimament ens arriben notícies de l’extracció il·lícita de dades de xarxes socials, com per exemple la presumpta relació d’aquest fet amb el triomf electoral de Donald Trump. Aprofundeix en el debat sobre el Big Data i les plataformes digitals i coneix algunes eines obertes per analitzar les teves pròpies dades.

Enxarxa't! Viatge a les entranyes de les xarxes socials.

Taller

+16 anys

Espai 2

Dissabte

11:40, 12:30

Bots, fake news, memes... Com funciona la difusió de la informació a les xarxes socials? La ciència de les dades i dels sistemes complexos et donaran la resposta. Familiaritza’t amb el món de les dades! Aprèn a analitzar-les i visualitzar-les per interpretar la informació que amaguen. Activitat amb inscripció mentre quedin places. Pots inscriure-t’hi al Punt de Sortida d'Itineraris (espai 16).

Models del terreny amb la SandBox

Instal·lació

+12 anys

Espai 2

Dissabte

13:05 - 15:00

Descobreix què és una SandBox i juga amb ella per crear corbes de nivell d’un relleu, modificar-lo, i simular com es canalitzen els cursos d’aigua sobre les diferents formes del terreny.

Un món de dades

Taller

+8 anys

Espai 2

Dissabte

18:40

Vivim en un món ple de dades. En creem, les publiquem, es compren, es venen i es creuen per a obtenir-ne informació i coneixement. A partir d'un viatge imaginari per diferents països, genera diferents tipus de dades que podràs creuar amb d'altres dades personals per extraure’n conclusions.

Espies criptogràfics del Parc de la Ciutadella

Taller

+12 anys

Espai 2

Dissabte

19:55, 20:40, 21:25

Vine a formar part dels Serveis Secrets del Parc de la Ciutadella. A través de cinc proves, recorre els principals mètodes en què es basa la criptografia moderna, és a dir, la seguretat de les telecomunicacions actuals, i aprèn a desxifrar missatges secrets.

Pages

There is currently no content classified with this term.

Subscribe to RSS - Espai 2