Espai 5

Inici » Espais Activitat » Espai 5

Quan la tècnica va dominar l'aigua: el funcionament de l'aqüeducte romà de Bàrcino

Taller

8-12 anys

Espai 5

Dissabte

11:00, 12:00

Vols conèixer quins eren els camins de l’aigua a la ciutat romana de Bàrcino? Vols convertir-te en artífex d’un aqüeducte i utilitzar les millors solucions per a construir-lo? Amb maquetes i enginys hidràulics, esbrina com els nostres avantpassats van dominar l’aigua gràcies a la tècnica.

STEAM: El meu primer programa

Taller

+8 anys

Espai 5

Dissabte

15:40, 16:40

Mitjançant un joc immersiu de realitat virtual, explora el jaciment arqueològic de La Draga. Amb aquesta experiència podràs viatjar al passat de les civilitzacions, a l’època del Neolític, i descobrir la importància que té aquest antic assentament agricultor i ramader en la construcció de la nostra Història. Activitat amb inscripció mentre quedin places. Pots inscriure-t’hi al Punt de Sortida d'Itineraris (espai 16).​

Keep calm i sigues un enginyer o una enginyera de materials

Circuit

+7 anys

Espai 5

Dissabte

17:45 - 19:15

Diumenge

16:55 - 19:00

Els enginyers i enginyeres de materials porten a terme quatre tasques diferents. Posa’t en el seu paper i a través de les quatre estacions del taller, corresponents a cadascuna de les quatre tasques, aconsegueix un títol (no oficial) d’enginyeria de materials.

El racó del grafè

Taller

+10 anys

Espai 5

Diumenge

11:00 - 13:00

Aprèn tot el que has de saber sobre el grafè, el nou material bidimensional que amaga unes propietats fascinants. Fabrica el teu propi grafè, observa’l al microscopi i coneix el seu enorme ventall d’aplicacions, tant les que ja són realitat com les que estan per venir.

Crea el teu videojoc educatiu

Taller

+7 anys

Espai 5

Diumenge

15:40

Introdueix-te a l’entorn de programació Scratch, una eina per a la creació de videojocs i animacions interactives de manera visual, educativa i intuïtiva. Mitjançant el seu llenguatge fàcil de comprendre podràs crear el teu propi videojoc. Activitat amb inscripció mentre quedin places. Pots inscriure-t’hi al Punt de Sortida d'Itineraris (espai 16).

Pages

There is currently no content classified with this term.

Subscribe to RSS - Espai 5