Espai 7

Inici » Espais Activitat » Espai 7

Mars 2018

Espectacle

12-16 anys

Espai 7

Dissabte

11:10

Diumenge

12:30

La nau està a punt d'enlairar-se. T'uneixes a la primera expedició tripulada a Mart? Viatja a bord de la Mars 2018 i amb l’ajuda de tothom, enfronta’t als reptes tecnològics i imprevistos que cal superar per arribar fins al llunyà planeta roig. Aconseguirem aterrar-hi?

Simulació numèrica de l’atmosfera i els oceans amb Marenostrum 4

Microxerrada

+10 anys

Espai 7

Dissabte

12:10

Fer pronòstics d’aspectes complexos i caòtics com els fenòmens atmosfèrics és extremadament difícil i costa encertar-los, però un supercomputador com el Marenostrum 4 pot contribuir a arribar a solucions fiables. Esbrina com ho pot fer i quin tipus de problemes és capaç d’enfrontar un ordinador tant potent.

Serem joves eternament?

Debat

+16 anys

Espai 7

Dissabte

13:55

Cap a on ens dirigim en matèria d’envelliment. Arribarà el dia en què la recerca converteixi aquest procés natural en una malaltia més que es pugui tractar i guarir? Quines línies d’investigació ho podrien fer possible? Qui hauria de prendre les decisions entorn aquest tema? Implica’t en el debat!

EsXCiència: viatge en tren

Espectacle

+6 anys

Espai 7

Dissabte

16:55

Diumenge

16:15

Ciència, creativitat, humor i experiments es troben en aquest tren que viatja entre conceptes científics quotidians i de la vida real. Un espectacle a càrrec de dos clowns on la ciència no s’explica sinó que succeeix. Participa en aquest show i ajuda als dos personatges a trobar la ciència amagada.

Des d'Arquímedes fins a Einstein

Espectacle

Per a totes les edats

Espai 7

Dissabte

18:00

Diumenge

13:55

Viatja per l'espai i el temps per descobrir els científics més importants de la història i poder guadir de les seves descobertes més importants a través dels experiments més espectaculars.

Pages

There is currently no content classified with this term.

Subscribe to RSS - Espai 7