Espai 8

Inici » Espais Activitat » Espai 8

Robots biomimètics per entendre la nostra conducta

Demostració

+10 anys

Espai 8

Dissabte

11:05 - 12:20

Sabies que gràcies a la robòtica podem estudiar aspectes del funcionament del cervell, com ara l’aprenentatge? Introdueix-te en aquest món amb uns quants exemples i amb el robot Nao, amb qui descobriràs algunes característiques del nostre comportament.

Rehabilitació del cervell després d’una lesió cerebral

Demostració

+10 anys

Espai 8

Dissabte

12:35 - 13:45

L’anomenat Rehabilitation Gaming System és una eina de realitat virtual per a rehabilitar l’activitat motora y cognitiva després d’una lesió cerebral. Descobreix aquest sistema d’entrenament basat en el joc, el moviment i l’observació.

Estudiar el cervell amb realitat virtual i eines interactives 3D

Demostració

+10 anys

Espai 8

Dissabte

14:15 - 15:00

Avui, l’estudi del cervell no es redueix només a l’anatomia i la microscòpia. La neurociència actual és multidisciplinar i recorre a disciplines com l’enginyeria, la computació o la física, i fins i tot utilitza eines virtuals, interactives i jocs. Coneix aquestes eines al nostre espai.

La ciència i el cervell. T’enganyen els teus ulls?

Taller

+8 anys

Espai 8

Dissabte

16:05, 16:40, 17:15

Diumenge

16:00, 16:35, 17:10, 17:45

No et refiïs dels teus sentits! De vegades et poden enganyar! Un exemple el pots trobar en les il·lusions òptiques. Construeix una il·lusió òptica que et podràs emportar i descobreix què passa al cervell per què en ocasions no percebem l’entorn com tal com és.

Les dones i les neurociències

Microxerrada

12-18 anys

Espai 8

Dissabte

18:00

Què és la neurociència i qui l'ha descrit? Les dones hi han participat? A través de la vida personal i professional de tres neurocientífiques, repassa la història d’aquesta ciència fins arribar a l'actualitat, i descobreix el biaix de gènere que encara existeix a la recerca a dia d'avui.

Pages

There is currently no content classified with this term.

Subscribe to RSS - Espai 8