Espai 9

Inici » Espais Activitat » Espai 9

El Festival sona al Via Lliure, de RAC1

Ràdio en directe

Per a totes les edats

Espai 9

Dissabte

11:00 - 14:00

L’equip de l’espai de ràdio Via Lliure, de l’emissora RAC1, trasllada el seu estudi a la Ciutadella per emetre en directe un programa especial al voltant del Festival de la Ciència. Vine a escoltar-lo en viu!

Com la robòtica i la intel·ligència artificial canviaran les nostres vides?

Debat

Adults

Espai 9

Dissabte

16:30

Lluny de la idea del robot antropomorf de les històries de ciència-ficció, la robòtica i la intel·ligència artificial cada dia són més presents a les nostres vides. Descobreix quin és el seu futur i de quina manera transformaran la manera de treballar i el dia a dia de les persones.

Promeses de la teràpia gènica i noves tècniques d’edició genètica

Debat

Adults

Espai 9

Dissabte

17:15

Avui disposem d’eines i tècniques que ens permeten modificar els gens humans. Això planteja moltes possibilitats per trobar nous tractaments i combatre certes malalties, com la teràpia gènica i l’edició genètica. Descobreix cap on avancen aquestes tècniques i a quins reptes s’enfronten.

Antibiòtics i vacunes. Conseqüències de malbaratar les eines contra les infeccions

Debat

Adults

Espai 9

Dissabte

18:00

Els antibiòtics i les vacunes són les eines amb què combatem les infeccions causades per microorganismes com certs virus o bacteris. Gràcies a aquests medicaments hem pogut frenar i gairebé eradicar moltes malalties, però en l’actualitat els estem donant un bon ús? Comprèn quin és l’impacte del seu malbaratament.

Podrem viure a l’espai algun dia?

Debat

Adults

Espai 9

Dissabte

18:45

Fa dècades que els humans som capaços de viatjar a l’espai, trepitjar la Lluna o habitar durant mesos a l’Estació Espacial Internacional. Fins i tot ens estem plantejant viatjar a Mart. Però, podrem viure algun dia fora de la Terra? Amb quines traves ens trobem? Vine i esbrina-ho!

Pages

There is currently no content classified with this term.

Subscribe to RSS - Espai 9