Hasta 6 años

Inici » Categories Activitats » Hasta 6 años

Observar, manipular, experimentar, jugar y ensayar forman parte fundamental del método científico. Son prácticas que afloran de la propia curiosidad humana y que la ciencia ha sabido emplear de una manera metodológica para plantearse preguntas y encontrar respuestas. Son procesos que además de la razón y la reflexión implican todos los sentidos: tocar, escuchar, probar, oler, contemplar; sentidos a través de los cuales recibimos un montón de estímulos que, en las primeras edades, pueden despertar la fascinación por el mundo y las ganas de aprender.

Experimenta amb l'electrònica molecular i l'ElectroWoman!

Taller

+5 anys

14. Laboratori Mendeléiev

Dissabte

15:15, 15:55, 16:25

Vine i coneixeràs alguns dels Matheroes, els materials del futur i els seus superpoders. Descobreix-ne les propietats i quines aplicacions poden tenir en la nostra vida quotidiana.

Ajuda'ns a fabricar grafè!

Taller, Demostració

+5 anys

14. Laboratori Mendeléiev

Diumenge

17:10, 17:35, 18:00

El grafè és un material increïble: flexible, resistent, conductor... I no només es fa als laboratoris! També en podem fer a la Festa de la Ciència! Vine a experimentar-ho i coneix la recerca en micro i nanoelectrònica que fem als nostres laboratoris al voltant del grafè i les seves aplicacions.

Construeix l'univers galàxia a galàxia

Taller

+5 anys

14. Laboratori Mendeléiev

Diumenge

14:45

Quina estructura té l'univers? Com s'agrupen les galàxies? Coneix com és i com evoluciona la teranyina còsmica que formen les galàxies i de quina manera s’ho fan els científics i científiques per estudiar-la.

Imprimeix la teva energia

Demostració

+6 anys

14. Laboratori Mendeléiev

Diumenge

12:15, 12:50, 13:25, 14:00

La impressió 3D ceràmica es pot utilitzar per realitzar piles de combustible. Et proposem un taller pràctic en què, mitjançant models senzills, podràs entendre com funcionen les tecnologies d’impressió en l’àmbit de la ciència de materials. I amb una activitat participativa, aprendràs com cal dissenyar dispositius per poder-los imprimir en 3D.

Descobreix la recerca. Polimeritza't!

Taller

+5 anys

18. Investigació

Diumenge

12:55, 14:05

Sabies que els slimes són polímers? Què significa això? Descobreix què són els polímers i com la ciència els utilitza per transportar els fàrmacs pel nostre organisme. Posa’t en la pell d’un científic o una científica i experimenta com es fa un polímer fabricant el teu propi slime!

Páginas