Le informamos de que, por trabajos de mejora en las infraestructuras tecnológicas del Ayuntamiento de Barcelona, este fin de semana la Sede Electrónica, la Guía BCN, la Oficina Virtual de Trámites, el Servicio de Atención en Línea al Ciudadano y la Agenda 500 estarán fuera de servicio. También pueden verse afectados otros servicios de esta web.

El horario previsto de esta actuación es desde el sábado, a las 15.00 horas, hasta el lunes, a las 00.00 horas.

Disculpe las molestias que le podamos ocasionar.

10. Microxerrades

Inici » Espais Activitat » 10. Microxerrades

Nanotecnologia i qualitat de vida

Microxerrada

+16 anys

10. Microxerrades

Diumenge

17:15

La nanotecnologia és una nova part de la ciència de la qual es pot treure un gran profit però també pot presentar alguns problemes. Coneix-ne el potencial en la indústria i quines aplicacions té, i apropa’t als seus beneficis, dificultats i perills actuals.

Genètica i anàlisi de dades per prevenir malalties com l'ictus

Microxerrada

+16 anys

10. Microxerrades

Diumenge

12:45

Els avenços en el camp de la genètica permeten identificar nous tractaments i predir l’evolució de malalties associades a l’envelliment com l’ictus. Descobreix d’una manera senzilla i amena com la genètica pot ser una eina fonamental per abordar i millorar la nostra salut.

Les infeccions incurables ja són aquí

Microxerrada

+16 anys

10. Microxerrades

Diumenge

15:45

El 2050 hi haurà més morts per infeccions resistents als antibiòtics que per càncer. Les causes inclouen l'ús inadequat i excessiu d'antibiòtics tant en medicina humana com en veterinària, l'automedicació, i la falta d'inversió per desenvolupar nous fàrmacs. Coneix de prop aquest problema i les solucions.

Ajudem la teva microbiota a prevenir l’obesitat i la diabetis

Microxerrada

+16 anys

10. Microxerrades

Diumenge

11:45

Diferents estudis suggereixen que la microbiota intestinal presenta una característica molt interessant i és que es pot modificar. Aquesta característica representa una oportunitat per dissenyar noves estratègies dirigides a prevenir o tractar l’obesitat i la diabetis.

Què passa amb els quilos de més: obesitat i diabetis

Microxerrada

+16 anys

10. Microxerrades

Dissabte

11:15

L’obesitat provoca problemes tan greus com la diabetis, el càncer, l’Alzheimer o malalties cardiovasculars. Aprèn per què està augmentant tant l’obesitat i quines decisions hem de prendre per millorar la nostra salut del futur.

Páginas

Actualmente no hay contenido clasificado con este término.

Suscribirse a RSS - 10. Microxerrades