Debido a una incidencia técnica es posible que en algunos servicios se produzcan cortes puntuales.

Disculpe las molestias que esta incidencia le pueda ocasionar.

11. Escenari Debats

Inici » Espais Activitat » 11. Escenari Debats

La música de la química i l'educació

Concert, Debat

+16 anys

11. Escenari Debats

12:15

Et convidem a un col·loqui-concert per commemorar l’Any Internacional de la Taula Periòdica. Una aproximació des de l’art als elements químics, essència de l’origen de l’univers i de la vida.

Els elements químics i el seu rol en el subministrament d’energia i la mobilitat

Debat

+16 anys

11. Escenari Debats

11:30

El segle XX s’ha caracteritzat per un ús massiu de combustibles fòssils. Avui hem recollit prou evidències que indiquen que aquesta pràctica requereix un canvi dràstic i ràpid. Coneix investigacions i projectes per generar, emmagatzemar i transportar energia i fer-ne un ús més sostenible.

Els elements químics i el seu rol en l’àrea de la salut i l’aigua

Debat

+16 anys

11. Escenari Debats

12:40

Obrim l’aixeta i surt aigua neta. Sempre neta. Però què hi ha al darrere d’aquesta meravella? Coneix els processos de gestió de l’aigua i quins elements són els que permeten que aquest recurs, un cop utilitzat, pugui tornar a la natura en condicions.

Noves eines contra el càncer

Debat

+16 anys

11. Escenari Debats

16:00

La probabilitat de superar un càncer ha augmentat un 20% en els darrers vint anys. Això ha estat possible gràcies al desenvolupament de noves eines (organoides, ciència computacional) i tractaments més dirigits (immunoteràpia). Coneix com mitjançant la recerca podrem fer del càncer una malaltia cronificable o curable.

La taula periòdica i la recerca en nanociència

Debat

+16 anys

11. Escenari Debats

16:00

Quins són els elements químics que estan més de moda en el món nano? Quins són els més utilitzats i en quines aplicacions? Coneix, gràcies a persones expertes en química i taula periòdica, algunes curiositats dels elements i de la recerca en el camp de la nanociència.

Páginas

Actualmente no hay contenido clasificado con este término.

Suscribirse a RSS - 11. Escenari Debats