Debido a una incidencia técnica es posible que en algunos servicios se produzcan cortes puntuales.

Disculpe las molestias que esta incidencia le pueda ocasionar.

12. Ciència Ciutadana

Inici » Espais Activitat » 12. Ciència Ciutadana

RitmeNatura: segueix el ritme de la natura

Taller

+6 anys

12. Ciència Ciutadana

15:45

Vols ajudar a estudiar l’impacte del canvi climàtic en plantes i animals a través de l'observació dels canvis cíclics de les espècies amb les estacions? Descobreix què és la fenologia i com pots col·laborar amb el projecte.

Jocs per l’habitatge

Taller

Per a totes les edats

12. Ciència Ciutadana

12:30

Dins el programa Bibliolab de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona i al barri de Fort Pienc, s'ha cocreat una investigació en forma de joc sobre el preu de l’habitatge. Ja s'han obtingut els primers resultats! Implica't i ajuda a entendre’ls!

Observadors del Mar a les platges de Barcelona

Taller

+8 anys

12. Ciència Ciutadana

16:40

Microplastic watchers és un projecte de la plataforma Observadors del Mar que uneix recerca, aprenentatge i conscienciació. La ciutadania s’involucra en el diagnòstic sobre la presència de microplàstics a platges. Participa i coneix com la ciència ho estudia agafant com a exemple les platges de Barceloneta i Bogatell.

Líquens de Barcelona: indicadors de la qualitat ambiental

Taller

+5 anys

12. Ciència Ciutadana

17:35

Vine a conèixer de ben a prop els líquens, uns organismes molt especials que actuen com sentinelles naturals de la qualitat de l'aire. Participa en un taller que et permetrà descobrir i aprendre a identificar algunes de les espècies que es poden trobar a la ciutat i el seu entorn.

Planttes: flora urbana i al·lèrgia, cooperes?

Taller

+5 anys

12. Ciència Ciutadana

11:30

Descobreix quines són les espècies de la nostra flora que causen més reaccions al·lèrgiques a causa del seu pol·len i de quina manera, mitjançant l’aplicació Planttes, pots contribuir a crear mapes de risc d’al·lèrgies a peu de carrer, reconeixent les plantes i el seu estat fenològic.

Páginas

Actualmente no hay contenido clasificado con este término.

Suscribirse a RSS - 12. Ciència Ciutadana