Debido a una incidencia técnica es posible que en algunos servicios se produzcan cortes puntuales.

Disculpe las molestias que esta incidencia le pueda ocasionar.

15. L'ABC de la ciència

Inici » Espais Activitat » 15. L'ABC de la ciència

A la recerca de dades per fer bioarqueologia

Taller

+7 anys

15. L'ABC de la ciència

16:45

El pol·len, les llavors i els carbons són elements biològics que amaguen informació del passat. El seu estudi fa possible la disciplina anomenada bioarqueologia. Vols posar-ho en pràctica? Separa aquests elements amb un sedàs, contempla’ls, identifica’ls amb la lupa i converteix-te en un bioarqueòleg o una bioarqueòloga.

Bouncy balls i slime

Taller

+7 anys

15. L'ABC de la ciència

11:10

Crea boles elàstiques i fluids viscosos a partir de materials de fàcil abast. Experimenta i esbrina com fer boles que botin més alt i fluids viscosos més elàstics. Endinsa’t en el món dels polímers i les seves aplicacions.

Repte Barcelona Dades Obertes

Microxerrada

+15 anys

15. L'ABC de la ciència

13:10

El Repte Barcelona Dades Obertes és un concurs de l’Ajuntament de Barcelona en què alumnat i professorat de tercer i quart d’ESO i cicles formatius utilitzen les dades del portal Open Data BCN per analitzar diversos aspectes de la nostra ciutat i de l’activitat de la ciutadania. Coneix els projectes guanyadors!

Espies criptogràfics del parc de la Ciutadella

Taller

+12 anys

15. L'ABC de la ciència

17:15, 17:50

Vine a formar part dels Serveis Secrets de la Festa. A través de cinc proves, recorre els principals mètodes en què es basa la criptografia moderna, és a dir, la seguretat de les telecomunicacions actuals, i aprèn a desxifrar missatges secrets.

Quan la tècnica va dominar l'aigua: el funcionament de l'aqüeducte romà de Bàrcino

Taller

8-12 anys

15. L'ABC de la ciència

15:30

Vols conèixer quins eren els camins de l’aigua a la ciutat romana de Bàrcino? Vols convertir-te en artífex d’un aqüeducte i utilitzar les millors solucions per construir-lo? Amb maquetes i enginys hidràulics, esbrina com els nostres avantpassats van dominar l’aigua gràcies a la tècnica.

Páginas

Actualmente no hay contenido clasificado con este término.

Suscribirse a RSS - 15. L'ABC de la ciència