Debido a una incidencia técnica es posible que en algunos servicios se produzcan cortes puntuales.

Disculpe las molestias que esta incidencia le pueda ocasionar.

17. Revolució tecnològica

Inici » Espais Activitat » 17. Revolució tecnològica

Crea el teu videojoc i viatja a la Lluna

Taller

8-12 anys

17. Revolució tecnològica

13:40

Aprèn a crear el teu propi videojoc i commemora els 50 anys de l’arribada de l’ésser humà a la Lluna. Podràs fer-lo mitjançant el llenguatge de programació Scratch, amb el qual, a més de programar, podràs donar ales a la teva creativitat i jugar. Activitat amb inscripció mentre quedin places. Pots inscriure-t’hi durant la Festa al Punt d’Informació central.

Construeix un robot espacial

Taller

7-10 anys

17. Revolució tecnològica

12:30

Utilitza diversos motors i sensors per construir el teu propi robot de l’espai. Programa’l de manera que pugui fer tasques, descobreix els moviments que és capaç de dur a terme i, sobretot, diverteix-te creant el teu propi aparell tecnològic. Activitat amb inscripció mentre quedin places. Pots inscriure-t’hi durant la Festa al Punt d’Informació central.

Videojocs i el seu ús a casa

Microxerrada

+16 anys

17. Revolució tecnològica

16:00

Els videojocs són màquines d'aprendre que ens proposen reptes i que fomenten la nostra concentració, l'interès pel descobriment i l'afany per millorar habilitats. Des d'aquest punt de vista, et convidem a debatre al voltant del joc digital i sobre quin ús donar-li a casa.

Nanotechnicolor

Circuit

+8 anys

17. Revolució tecnològica

11:00 - 12:40

Pot la xocolata brillar amb els colors de l’arc de Sant Martí? Vine a aquest taller i troba la resposta d’aquesta i més preguntes sobre llum, colors i nanotecnologia a través d’algunes activitats pràctiques i exemples de la vida quotidiana.

Filosofia maker: els nous inventors i inventores

Microxerrada

+16 anys

17. Revolució tecnològica

17:45

Apropa’t a un corrent cultural que aposta per compartir coneixements, recursos i que impulsa les capacitats de les persones. Una filosofia que t’apodera a través d’eines de fabricació digital, com la impressió 3D, les talladores làser o l’Arduino, i l'artesania de sempre. Coneix el món maker.

Páginas

Actualmente no hay contenido clasificado con este término.

Suscribirse a RSS - 17. Revolució tecnològica