Debido a una incidencia técnica es posible que en algunos servicios se produzcan cortes puntuales.

Disculpe las molestias que esta incidencia le pueda ocasionar.

18. Investigació

Inici » Espais Activitat » 18. Investigació

Vols aprendre què és la medicina personalitzada?

Taller

+14 anys

18. Investigació

15:15

Moltes malalties com el càncer o la diabetis es deuen a alteracions de la manera com s’expressen alguns gens. El bioxip o matriu (microarray) és una nova tecnologia molt útil per analitzar aquestes malalties. Vine a experimentar amb nosaltres! Coneix aquesta tècnica i la seva importància en la medicina personalitzada.

Saps com es manipulen els virus perillosos?

Taller

+7 anys

18. Investigació

11:05

Al centre de recerca es treballa amb microbis molt perillosos, com els que causen la grip aviar, el Zika, la tuberculosi o la malaltia de les vaques boges. Per això, calen laboratoris especials amb mesures de seguretat biològica molt estrictes. Vine a provar com s’hi treballa!

El nostre cos: una ciutat perfecta

Taller

7-12 anys

18. Investigació

16:10, 16:45

El nostre cos és com una ciutat, amb equipaments i treballadors especialitzats sense els quals no podríem funcionar. Són els nostres òrgans, teixits i cèl·lules. Vine a conèixer com treballen els científics i les científiques per estudiar el nostre cos i observa com es veuen els nostres òrgans al microscopi!

Dissenya el teu bacteri

Circuit

+8 anys

18. Investigació

17:30

Saps què són els bacteris? Són organismes molt petits, microscòpics, però coneixes quins superpoders poden tenir? Vine a descobrir-ho amb nosaltres i a construir el teu propi bacteri personalitzat que et podràs emportar a casa!

De què va això de les mutacions?

Taller

+10 anys

18. Investigació

13:25, 14:00

Apropa’t d’una manera pràctica al món de la genètica i les mutacions. A través d’un joc podràs descobrir què és l’ADN, quina funció fa aquesta molècula, de quina manera la informació que conté es tradueix en qui som i què passa quan pateix alguna alteració.

Páginas

Actualmente no hay contenido clasificado con este término.

Suscribirse a RSS - 18. Investigació