Debido a una incidencia técnica es posible que en algunos servicios se produzcan cortes puntuales.

Disculpe las molestias que esta incidencia le pueda ocasionar.

3. Escenari Leonardo

Inici » Espais Activitat » 3. Escenari Leonardo

Il·lusions òptiques: Leonardo i arquitectura

Microxerrada

+8 anys

3. Escenari Leonardo

14:05

Era Leonardo conscient que feia servir il·lusions òptiques? Arquitectes anteriors sabien com fer-ne... Descobreix-ho en aquesta xerrada que inclou una exhibició d’il·lusions òptiques i coneix els seus orígens i aplicacions al llarg de la història.

Leonardo, un geni curiós

Taller, Espectacle

+6 anys

3. Escenari Leonardo

11:30, 13:10, 11:15

Ets capaç de resoldre un seguit de conflictes creatius que et planteja Leonardo da Vinci? Comprèn alguns dels seus invents relacionats amb la mecànica, la geografia, l’arquitectura o les matemàtiques i descobreix quines són les aplicacions actuals de les idees d’aquest geni del Renaixement.

QuimiMàrius

Espectacle

+14 anys

3. Escenari Leonardo

16:00

Viatja al passat de la ciència i al llarg d’un recorregut històric descobreix l’origen dels elements de la taula periòdica i d’on prové el seu nom. Viu en directe un experiment i comprova com el nom dels elements marca en certa manera alguna de les seves propietats.

Les emocions il·luminen el cervell

Microxerrada

+16 anys

3. Escenari Leonardo

16:55

A finals del segle XX i durant el XXI les emocions i les alteracions emocionals poden estudiar-se in vivo mitjançant neuroimatge, especialment amb la tècnica de la ressonància magnètica. Esbrina de quina manera aquest avenç ha permès ampliar el coneixement de la xarxa neural de certes emocions i els seus trastorns.

Posa ritme i harmonia al teu cervell

Microxerrada

+16 anys

3. Escenari Leonardo

15:30

T'has preguntat mai com funciona el teu cervell quan escoltes música? Si vols fer un cop d'ull dins del teu cap, vine a aquesta xerrada i descobreix com som capaços de processar ritmes, tonalitats i harmonies, segons la nostra formació musical.

Páginas

Actualmente no hay contenido clasificado con este término.

Suscribirse a RSS - 3. Escenari Leonardo