Debido a una incidencia técnica es posible que en algunos servicios se produzcan cortes puntuales.

Disculpe las molestias que esta incidencia le pueda ocasionar.

6. La Terra en transformació

Inici » Espais Activitat » 6. La Terra en transformació

Leonardes Vincit

Microxerrada

+10 anys

6. La Terra en transformació

16:00

Leonardo da Vinci va ser l'arquetip del geni multidisciplinari humanista. Però no hi va haver en la història dones científiques, pensadores i alhora artistes? A través d'una microxerrada i un joc, descobreix les "Leonardes" que apareixen al llarg de la història de la humanitat.

L'aventura de la conservació: l'expedició d'en Malaspina

Taller

Per a totes les edats

6. La Terra en transformació

15:50, 17:20, 15:50, 16:50

Vine a descobrir l'estat del nostre planeta seguint el viatge cap a les Amèriques que va fer el famós navegant Alessandro Malaspina. Participa en aquesta aventura ambiental i contribueix a conservar la biodiversitat. Activitat amb inscripció mentre quedin places. Pots inscriure-t’hi durant la Festa al Punt d’Informació central.

Digue'm què menges i et diré què emets

Microxerrada

+12 anys

6. La Terra en transformació

17:15

Saps quina quantitat de diòxid de carboni emets amb la teva dieta? Apunta't a descobrir les emissions i la qualitat nutricional del nostre patró de consum d'aliments per identificar qui és qui en les emissions que produïm entorn de l’alimentació, i esbrina com reduir-ne els impactes.

Quin és l’origen dels vegetals que mengem?

Taller

+10 anys

6. La Terra en transformació

11:10, 11:40, 12:10

Descobreix quins són els tipus ancestrals de les plantes que mengem avui i les noves varietats desenvolupades a partir d'aquests. Esbrina quines són les plantes originals dels vegetals actuals, de quina manera s'ha arribat a aconseguir-les i compara les varietats tradicionals amb les varietats millorades que consumim actualment.

Coneix el tritó del Montseny

Joc

+8 anys

6. La Terra en transformació

13:25, 13:45

Diverteix-te amb un joc interactiu en què has de respondre a preguntes sobre la biologia i les amenaces del tritó del Montseny (Calotriton arnoldi), un dels amfibis més amenaçats d'Europa en l'actualitat.

Páginas

Actualmente no hay contenido clasificado con este término.

Suscribirse a RSS - 6. La Terra en transformació