Debido a una incidencia técnica es posible que en algunos servicios se produzcan cortes puntuales.

Disculpe las molestias que esta incidencia le pueda ocasionar.

7. Viure més, viure millor

Inici » Espais Activitat » 7. Viure més, viure millor

Metges i metgesses per un dia

Taller

6-12 anys

7. Viure més, viure millor

11:15, 12:00

Utilitza el mètode científic per recollir evidències i esbrinar quina malaltia afecta la Carla, una jove pacient que necessita un diagnòstic. Converteix-te en un metge o en una metgessa per ajudar-la. Seràs capaç de superar aquest repte?

Entendre'ns i entendre les altres persones

Demostració, Taller

+12 anys

7. Viure més, viure millor

12:50, 13:45

De quina manera interpretem els fets que s’esdevenen en el nostre dia a dia? Fins a quin punt sabem posar-nos en la pell d’altres persones i comprendre què senten? Vine a aprendre què és l’empatia i el paper que té en les nostres relacions socials i interpersonals.

Coneixes els medicaments que prens?

Microxerrada

+14 anys

7. Viure més, viure millor

14:00

Els medicaments poden solucionar un problema de salut, però també en poden causar. Qualsevol persona pot ajudar a vigilar els medicaments i fer que els coneguem millor. Descobreix què és un efecte indesitjat i com pots contribuir a fer que els medicaments siguin més segurs.

La física de l'activitat física

Itinerari

+8 anys

7. Viure més, viure millor

11:00 - 18:30

Posa a prova les teves habilitats físiques i, alhora, els teus coneixements de ciència i recerca. Mesura la força amb què xutes una pilota, l’acceleració i la velocitat a què pots córrer, els centímetres dels teus salts... Tonificaràs el teu cos i el teu cervell!

Si no hi veiessis

Demostració

+10 anys

7. Viure més, viure millor

15:25, 16:00

Has pensat mai les dificultats amb què et trobaries si patissis algun tipus de discapacitat visual? En caminar pel carrer, veure un programa de televisió, jugar a un videojoc, llegir senyals... Posa’t en la pell d’una persona amb visibilitat reduïda i reflexiona sobre els reptes a què s’enfronta cada dia.

Páginas

Actualmente no hay contenido clasificado con este término.

Suscribirse a RSS - 7. Viure més, viure millor