Le informamos de que, por trabajos de mejora en las infraestructuras tecnológicas del Ayuntamiento de Barcelona, este fin de semana la Sede Electrónica, la Guía BCN, la Oficina Virtual de Trámites, el Servicio de Atención en Línea al Ciudadano y la Agenda 500 estarán fuera de servicio. También pueden verse afectados otros servicios de esta web.

El horario previsto de esta actuación es desde el sábado, a las 15.00 horas, hasta el lunes, a las 00.00 horas.

Disculpe las molestias que le podamos ocasionar.

Espai 10

Inici » Espais Activitat » Espai 10

L'aventura de Gobo: makers per a la inclusió

Taller

10-16 anys

Espai 10

Dissabte

11:15, 11:40, 12:05, 12:30

En Gobo emprèn una aventura a un nou planeta i els seus amics van a desitjar-li un bon viatge. Quan arribin a la plataforma de llançament en Gobo podrà marxar però un seguit d'obstacles els ho impedeixen.Ajudal’s a arribar amb la programació de ginys que els faciliti el camí. Activitat amb inscripció mentre quedin places. Pots inscriure-t’hi al Punt de Sortida d'Itineraris (espai 16).

Roboslalom

Taller

+11 anys

Espai 10

Dissabte

13:10, 16:00

Introdueix-te al món de la robòtica a través del muntatge d'un robot senzill que podràs programar amb unes instruccions bàsiques que t’ajudin a resoldre un repte: superar un circuit d’eslàlom. Activitat amb inscripció mentre quedin places. Pots inscriure-t’hi al Punt de Sortida d'Itineraris (espai 16).

La impressió 3D

Microxerrada

Per a totes les edats

Espai 10

Dissabte

17:15, 18:50

Diumenge

13:55

Imprimir en tres dimensions avui és possible. En els darrers anys, les impressores 3D s’han popularitzat i han obert les portes a un munt d’aplicacions en àmbits tan variats com l’enginyeria, la medicina, la joieria o l’art. Vine a conèixer aquesta tecnologia i el gran ventall de possibilitats que ofereix.

Drawbots

Taller

8-12 anys

Espai 10

Dissabte

17:55, 19:30

Diumenge

14:35

Construeix un drawbot, un robot primitiu molt artístic, i aprèn de forma lúdica i divertida com es composa un circuit elèctric i com funciona el contrapès d’un motor. I aconsegueix que el teu drawbot dibuixi! Activitat amb inscripció mentre quedin places. Pots inscriure-t’hi al Punt de Sortida d'Itineraris (espai 16).

Crea una màquina de poemes amb l’Ada Lovelace

Taller

+9 anys

Espai 10

Dissabte

20:30

Saps qui va ser la primera programadora? El seu nom és Ada Lovelace i fa 175 anys va dissenyar un aparell capaç de fer càlculs complexos i va crear el primer algorisme que executaria una màquina. Coneix l’Ada, segueix les seves passes i crea la teva maquina de poemes.

Páginas

Actualmente no hay contenido clasificado con este término.

Suscribirse a RSS - Espai 10