Le informamos de que, por trabajos de mejora en las infraestructuras tecnológicas del Ayuntamiento de Barcelona, este fin de semana la Sede Electrónica, la Guía BCN, la Oficina Virtual de Trámites, el Servicio de Atención en Línea al Ciudadano y la Agenda 500 estarán fuera de servicio. También pueden verse afectados otros servicios de esta web.

El horario previsto de esta actuación es desde el sábado, a las 15.00 horas, hasta el lunes, a las 00.00 horas.

Disculpe las molestias que le podamos ocasionar.

Espai 18

Inici » Espais Activitat » Espai 18

Fes química amb la compra del supermercat

Taller

Per a totes les edats

Espai 18

Dissabte

11:15

Experimenta amb productes quotidians que pots trobar en comerços com supermercats, farmàcies o drogueries per familiaritzar-te amb unes quantes idees bàsiques del món de la química.

Exploradors i inventores

Demostració

+6 anys

Espai 18

Dissabte

13:45

Els i les alumnes de Primària de l’Escola Tàber duen a terme una sèrie d’experiments científics durant la sisena hora. Descobreix-los! Són experiments fets i explicats per nens i nenes que alhora serveixen per engrescar a d'altres nens i nenes.

El projecte Wish-One

Microxerrada

8-16 anys

Espai 18

Dissabte

16:35

Alumnes dels col·legis San Pedro i Sagrada Família han emprès un projecte que culminarà amb el llançament d’un globus-sonda a l’estratosfera per recollir dades i imatges per a l’estudi científic. Coneix els detalls d’aquest projecte de recerca de la mà dels seus protagonistes.

Phablabs Challenge: construcció d’un escàner de fulla de llum

Demostració

+12 anys

Espai 18

Dissabte

18:25

Un equip d’estudiants de Batxillerat ha desenvolupat un prototip que utilitza tecnologia fotònica per poder veure coses amagades dins d’un material fluorescent sense tocar-lo. L’Institut de Ciències Fotòniques els proposà aquest repte en el marc del projecte europeu PhabLabs 4.0. Vine a conèixer el resultat!

A la recerca de dades per fer bioarqueologia

Taller

7-16 anys

Espai 18

Dissabte

19:25

El pol·len, les llavors i els carbons són elements biològics que amaguen informació del passat. El seu estudi fa possible la disciplina anomenada bioarqueologia. Vols posar-ho en pràctica? Separa aquests elements de la terra amb un sedàs, contempla’ls, identifica’ls amb la lupa i converteix-te en bioarqueòleg.

Páginas

Actualmente no hay contenido clasificado con este término.

Suscribirse a RSS - Espai 18