Le informamos de que, por trabajos de mejora en las infraestructuras tecnológicas del Ayuntamiento de Barcelona, este fin de semana la Sede Electrónica, la Guía BCN, la Oficina Virtual de Trámites, el Servicio de Atención en Línea al Ciudadano y la Agenda 500 estarán fuera de servicio. También pueden verse afectados otros servicios de esta web.

El horario previsto de esta actuación es desde el sábado, a las 15.00 horas, hasta el lunes, a las 00.00 horas.

Disculpe las molestias que le podamos ocasionar.

Espai 21

Inici » Espais Activitat » Espai 21

Espai de lectura

Espai permanent

Per a totes les edats

Espai 21

Dissabte

11:00 - 21:00

Diumenge

11:00 - 19:00

Acosta’t a la biblioteca, aïlla’t una estona de l’activitat frenètica del Festival i llegeix, tafaneja, il·lustra’t, relaxa’t. En solitari o en companyia, tinguis l’edat que tinguis, tens més de 150 llibres per remenar.

Aforismes científics a l’ombra del teu pas

Instal·lació

Per a totes les edats

Espai 21

Dissabte

11:00 - 21:00

Diumenge

11:00 - 19:00

Hem volgut retre homenatge a dues persones molt rellevants en ciència i en divulgació, que enguany ens han deixat. Endevines a qui ens podem referir? Entra a l’umbracle per comprovar-ho. Passeja’t pel seu interior i deixa que aquestes dues grans personalitats et sorprenguin.

Qui va crear Frankenstein? Recreacions d'un mite

Taller

Adults

Espai 21

Dissabte

11:45, 12:55

Considerat pioner de la ciència ficció, “Frankenstein o el prometeu modern” celebra enguany el seu segon centenari. Com va aconseguir Mary Shelley fer d’aquesta una novel·la tan actual encara avui? Descobreix-ho i fes la teva pròpia recreació del mite per reflexionar sobre La vigència dels somnis i temors de Shelley.

Contes amb ciència

Contes

+4 anys

Espai 21

Dissabte

16:15

Desperta la teva curiositat científica amb les sorprenents i divertides històries dels personatges animals d’aquests contes i les seves il·lustracions.

Presentació de llibres: la ciència a la ficció

Presentació

Adults

Espai 21

Dissabte

17:15

Dues científiques i un científic presenten els seus llibres: Teràpia de xoc, d’Amàlia Lafuente; Enxarxats, de Carme Torres, i Cuando los ojos no ven, de Rubén Berrueco. Pregunta’ls allò que vols saber i no et perdis el debat posterior sobre la ciència com a element literari.

Páginas

Actualmente no hay contenido clasificado con este término.

Suscribirse a RSS - Espai 21