Le informamos de que, por trabajos de mejora en las infraestructuras tecnológicas del Ayuntamiento de Barcelona, este fin de semana la Sede Electrónica, la Guía BCN, la Oficina Virtual de Trámites, el Servicio de Atención en Línea al Ciudadano y la Agenda 500 estarán fuera de servicio. También pueden verse afectados otros servicios de esta web.

El horario previsto de esta actuación es desde el sábado, a las 15.00 horas, hasta el lunes, a las 00.00 horas.

Disculpe las molestias que le podamos ocasionar.

Espai 25

Inici » Espais Activitat » Espai 25

Beepath: ciència ciutadana en moviment

Microxerrada

+12 anys

Espai 25

Dissabte

11:10

Saps com implicar-te en el disseny d’un projecte científic de mobilitat en l'àmbit del teu entorn? Podries ajudar a detectar els problemes de mobilitat que hi ha i proposar possibles solucions des de l’exercici d’una democràcia activa i participativa? Vine i t’ho expliquem!

Science Shop: recollim les teves idees, hi tens molt a dir!

Debat

Per a totes les edats

Espai 25

Dissabte

11:30, 12:35, 13:30, 14:25, 15:50, 17:00, 18:10

Diumenge

11:45, 12:35, 13:25, 14:30, 16:40, 17:40, 18:30

La recerca sol respondre a iniciatives que es gesten entre científics, però la ciència ha de resoldre les demandes i necessitats de la societat. Participa en aquesta activitat i comunica’ns les teves idees, propostes i inquietuds entorn als projectes de recerca participativa de l’Oficina de Ciència Ciutadana de Barcelona.

Jocs x Canvi Social

Taller

Per a totes les edats

Espai 25

Dissabte

11:50

Alumnes de Badalona, Barcelona i Viladecans han donat forma a experiments participatius en format de joc amb les seves vivències. Les dades recollides aporten evidències sobre la fortalesa del teixit social urbà i motiven accions en relació a la violència de gènere, l'ús de l'espai públic i les desigualtats.

Saca la Lengua: joc cooperatiu sobre el microbioma bucal

Taller

+8 anys

Espai 25

Dissabte

16:00

T’agraden els jocs de ciència? Prova un prototip de joc de cartes cooperatiu basat en els resultats del projecte Saca la Lengua per investigar, amb la col·laboració ciutadana, els microorganismes que viuen a la boca i la seva relació amb els hàbits de vida i la salut.

RiuNet: qualitat ecològica dels rius

Demostració

+10 anys

Espai 25

Diumenge

11:10 - 12:25

Sabries determinar l’estat de salut d’un riu a partir d’observacions del seu entorn i dels organismes que hi viuen? Descobreix l’app RiuNet que han creat científics i científiques de la UB per a què tothom pugui col·laborar a recollir informació sobre l’estat hidrològic i la qualitat ecològica dels rius.

Páginas

Actualmente no hay contenido clasificado con este término.

Suscribirse a RSS - Espai 25