Le informamos de que, por trabajos de mejora en las infraestructuras tecnológicas del Ayuntamiento de Barcelona, este fin de semana la Sede Electrónica, la Guía BCN, la Oficina Virtual de Trámites, el Servicio de Atención en Línea al Ciudadano y la Agenda 500 estarán fuera de servicio. También pueden verse afectados otros servicios de esta web.

El horario previsto de esta actuación es desde el sábado, a las 15.00 horas, hasta el lunes, a las 00.00 horas.

Disculpe las molestias que le podamos ocasionar.

Espai 8

Inici » Espais Activitat » Espai 8

Robots biomimètics per entendre la nostra conducta

Demostració

+10 anys

Espai 8

Dissabte

11:05 - 12:20

Sabies que gràcies a la robòtica podem estudiar aspectes del funcionament del cervell, com ara l’aprenentatge? Introdueix-te en aquest món amb uns quants exemples i amb el robot Nao, amb qui descobriràs algunes característiques del nostre comportament.

Rehabilitació del cervell després d’una lesió cerebral

Demostració

+10 anys

Espai 8

Dissabte

12:35 - 13:45

L’anomenat Rehabilitation Gaming System és una eina de realitat virtual per a rehabilitar l’activitat motora y cognitiva després d’una lesió cerebral. Descobreix aquest sistema d’entrenament basat en el joc, el moviment i l’observació.

Estudiar el cervell amb realitat virtual i eines interactives 3D

Demostració

+10 anys

Espai 8

Dissabte

14:15 - 15:00

Avui, l’estudi del cervell no es redueix només a l’anatomia i la microscòpia. La neurociència actual és multidisciplinar i recorre a disciplines com l’enginyeria, la computació o la física, i fins i tot utilitza eines virtuals, interactives i jocs. Coneix aquestes eines al nostre espai.

La ciència i el cervell. T’enganyen els teus ulls?

Taller

+8 anys

Espai 8

Dissabte

16:05, 16:40, 17:15

Diumenge

16:00, 16:35, 17:10, 17:45

No et refiïs dels teus sentits! De vegades et poden enganyar! Un exemple el pots trobar en les il·lusions òptiques. Construeix una il·lusió òptica que et podràs emportar i descobreix què passa al cervell per què en ocasions no percebem l’entorn com tal com és.

Les dones i les neurociències

Microxerrada

12-18 anys

Espai 8

Dissabte

18:00

Què és la neurociència i qui l'ha descrit? Les dones hi han participat? A través de la vida personal i professional de tres neurocientífiques, repassa la història d’aquesta ciència fins arribar a l'actualitat, i descobreix el biaix de gènere que encara existeix a la recerca a dia d'avui.

Páginas

Actualmente no hay contenido clasificado con este término.

Suscribirse a RSS - Espai 8