Le informamos de que, por trabajos de mejora en las infraestructuras tecnológicas del Ayuntamiento de Barcelona, este fin de semana la Sede Electrónica, la Guía BCN, la Oficina Virtual de Trámites, el Servicio de Atención en Línea al Ciudadano y la Agenda 500 estarán fuera de servicio. También pueden verse afectados otros servicios de esta web.

El horario previsto de esta actuación es desde el sábado, a las 15.00 horas, hasta el lunes, a las 00.00 horas.

Disculpe las molestias que le podamos ocasionar.

Espai 9

Inici » Espais Activitat » Espai 9

El Festival sona al Via Lliure, de RAC1

Ràdio en directe

Per a totes les edats

Espai 9

Dissabte

11:00 - 14:00

L’equip de l’espai de ràdio Via Lliure, de l’emissora RAC1, trasllada el seu estudi a la Ciutadella per emetre en directe un programa especial al voltant del Festival de la Ciència. Vine a escoltar-lo en viu!

Com la robòtica i la intel·ligència artificial canviaran les nostres vides?

Debat

Adults

Espai 9

Dissabte

16:30

Lluny de la idea del robot antropomorf de les històries de ciència-ficció, la robòtica i la intel·ligència artificial cada dia són més presents a les nostres vides. Descobreix quin és el seu futur i de quina manera transformaran la manera de treballar i el dia a dia de les persones.

Promeses de la teràpia gènica i noves tècniques d’edició genètica

Debat

Adults

Espai 9

Dissabte

17:15

Avui disposem d’eines i tècniques que ens permeten modificar els gens humans. Això planteja moltes possibilitats per trobar nous tractaments i combatre certes malalties, com la teràpia gènica i l’edició genètica. Descobreix cap on avancen aquestes tècniques i a quins reptes s’enfronten.

Antibiòtics i vacunes. Conseqüències de malbaratar les eines contra les infeccions

Debat

Adults

Espai 9

Dissabte

18:00

Els antibiòtics i les vacunes són les eines amb què combatem les infeccions causades per microorganismes com certs virus o bacteris. Gràcies a aquests medicaments hem pogut frenar i gairebé eradicar moltes malalties, però en l’actualitat els estem donant un bon ús? Comprèn quin és l’impacte del seu malbaratament.

Podrem viure a l’espai algun dia?

Debat

Adults

Espai 9

Dissabte

18:45

Fa dècades que els humans som capaços de viatjar a l’espai, trepitjar la Lluna o habitar durant mesos a l’Estació Espacial Internacional. Fins i tot ens estem plantejant viatjar a Mart. Però, podrem viure algun dia fora de la Terra? Amb quines traves ens trobem? Vine i esbrina-ho!

Páginas

Actualmente no hay contenido clasificado con este término.

Suscribirse a RSS - Espai 9