Tornar

Imatge promocional del concert.
Les intèrprets de l'espectacle.

Anem de concert a L’Autèntica

La sala de Gràcia presenta ‘Animals viatgers!’, un espectacle fresc, divertit i educatiu per a la primera infància. 

Un ocell, un peix i un mico emprenen un viatge sonor a L’Autèntica, escola, sala i productora teatral que programa espectacles d’alt nivell estètic i contingut pedagògic adreçats a la primera infància. I aquest cap de setmana, l’espai rep aquests animalons, protagonistes d’un concert familiar participatiu amb cançons, jocs i animacions projectades. Una proposta sensorial i estimulant!

El hip-hop, el reggaeton, la música clàssica, el pop, el folk i la bossa-nova són alguns dels estils que acompanyaran els Animals viatgers!, a fi de promoure el moviment lliure i guiat del públic menut. No tot serà moure’s, però: l’espectacle de la cantant i compositora Carolina Pereira el sorprendrà amb jocs de mans i, fins i tot, amb percussió corporal. Perquè també podem fer música i ritme amb el cos!

El component pedagògic d’Animals viatgers! té a veure amb la història dels instruments musicals: al llarg del seu itinerari, les bestioles aniran coneixent les famílies instrumentals i compartiran les seves descobertes amb les nenes i els nens. D’aquesta manera, l’ocell representarà la família del vent (flauta, saxo), el peix, els instruments de corda (violí, guitarra, xarango), i el mico, els de percussió (tambors, maraques, cascavells, panderetes i triangle). La suma de tot plegat construirà un relat musical puntejat per cançons alegres i molt dinàmiques.

Animals viatgers! és molt més que un concert: és una oportunitat per aprendre, divertir-se i somiar amb les imatges i els sons.

Data de publicació: Dimecres, 18 maig 2022
  • Comparteix