Tornar

Un moment de la funció.
Fes-t'ho com vulguis.

‘Aquarel·la’ estimula la imaginació dels més menuts

Fes-t’ho com vulguis torna a la Sala Fènix amb un espectacle multidisciplinari que juga amb les ombres i les imatges.

Les famílies assídues a la programació per a la primera infància de la Sala Fènix segurament ja coneixen Fes-t’ho com vulguis, una companyia que defensa la creació teatral feta a mà, tant si és al darrere d’un nas de pallasso, donant vida pròpia als titelles o imaginant mons de llums i colors. Aquesta parella d’artesans del teatre per a nenes i nens ha passat ja per la sala del Raval amb espectacles com Tu-Tuut! i Xino Xano, i ara hi torna amb Aquarel·la, una proposta multidisciplinària amb projeccions i ombres fetes en directe, que vol estimular la imaginació dels més petits de casa. Els bressolets, com els anomena la mateixa formació.

Aquarel·la enllaça petites històries relacionades amb el mar, present en tot moment durant la funció. Històries sobre l’anada i tornada de les onades, sobre les barques de colors o la llum del sol, que tenyeix la superfície marina de diferents tonalitats verdes i blaves, colors suaus i relaxants. Amb una posada en escena evocadora, poètica i visual, l’espectacle transcorre a ritme tranquil, amb algunes sorpreses que mantenen l’atenció del públic i li fan descobrir noves sensacions.

Fidels a la seva manera d’entendre i de viure el teatre, la Nora i el Xavier, ànimes de Fes-t’ho com vulguis, generen i transformen les ombres en directe, pintant-les amb aquarel·les, sorra, aigua... Cada escena d’Aquarel·la estimula els sentits gràcies a la seva diversitat de llenguatges plàstics, la música i la poesia.

Proximitat, fantasia, delicadesa... Són altres ingredients d’Aquarel·la, una proposta que connecta amb el moment vital i l’imaginari del seu públic.

Data de publicació: Dimarts, 28 Juny 2022
  • Comparteix