Tornar

Imatge del vaixell pirata.
El capità busca un tresor.

Navega com un pirata!

El vaixell Jolly Roger espera les famílies al Port Olímpic per emprendre una aventura emocionant.

Quantes vegades heu somiat en viure una aventura marina a bord d’un vaixell pirata? Ara, Barcelona Naval Tours fa realitat aquest somni amb una activitat familiar que us farà sentir les emocions d’una travessia en companyia dels més temibles corsaris! L’Aventura pirata començarà al Port Olímpic, on el capità Roger us rebrà fet un manyoc de nervis: el pobre home està desesperat per trobar un tresor perdut! De fet, necessitarà la vostra ajuda per descobrir-lo, de manera que quan us feu a la mar haureu de donar-li un cop de mà per interpretar el mapa del tresor o amb els preparatius a coberta.

Al seu vaixell, el Jolly Roger, no falta cap detall: la bandera de la calavera i les tíbies, les cordes, els cofres i baguls, figures de pirates amb l’ull tapat o amb una cama de fusta o, fins i tot, un lloro enfilat en un pal, tot està pensat perquè l’experiència pirata sembli sortida d’una pel·lícula. Una decoració perfecta per crear l’ambient més adequat per a l’aventura.

Pel que fa a la travessia, recorrerà el litoral de Barcelona, un entorn controlat (sense grans onades que puguin incomodar les petites i els petits tripulants) que us permetrà gaudir de les panoràmiques de la costa.

Navegar, jugar i esmolar l’enginy per trobar el misteriós tresor: aquestes són les activitats que promet l’Aventura pirata, una proposta original i emocionant per passar un matí diferent en família. Ah, i abans de baixar a port, no oblideu immortalitzar l’experiència fent-vos una foto amb un pirata petrificat per la maledicció de la Medusa, aquella criatura mitològica que convertia en pedra qualsevol navegant que la mirés als ulls. Prepareu-vos per emprendre una Aventura pirata.

Data de publicació: Dijous, 23 Juny 2022
  • Comparteix