Tornar

Imatge il·lustrativa de l'activitat.

‘BaBeBra & Mozart’, un concert per a la primera infància

Les famílies amb nadons i infants menuts trobaran al Palau de la Música una proposta musical i coreogràfica molt estimulant.

La música és un llenguatge universal que poden comprendre, desxifrar i gaudir plenament les nenes i els nens més menuts, els més petits de tots. Per aquest motiu, el Palau de la Música Catalana inclou dins el seu cicle ‘Concerts familiars al Palau’ propostes que faciliten l’experiència musical compartida entre els diferents membres de la família, inclosos els nadons, tot creant un moment lúdic en un entorn irrepetible. Aquests espectacles, a més, interaccionen amb altres formes d’expressió artística, tan universals com la música. I en el cas que ens ocupa, es tracta de les arts del moviment.

BaBeBra & Mozart és un concert dinàmic de format acústic que ret homenatge al geni de Salzburg i a tres altres grans de la música antiga i clàssica, Bach, Beethoven i Brahms. Les seves composicions, interpretades per sis músics (Anna Fernández, violí i piano; Noemí Pasquina, violoncel i guitarra; Martí Donate, clarinet; Isabel Moreno, flauta travessera; Pau Perera, piano i acordió, i Martí Marçal, trompa) que també faran les veus, compta amb arranjaments de Marc Timón, que aporten una estètica moderna al concert, i amb la dansa de CobosMika Company, que n’assumeix també la direcció escènica. ‘La vida és moviment i el moviment, l’expressió de l’ànima’, assegura la companyia d’Olga Cobos i Peter Mika; i a aquesta afirmació, podríem afegir que la música, moltes vegades, fa possible aquesta exploració a l’interior de l’ànima humana.

BaBeBra & Mozart és un espectacle pròxim i sensible, íntim i, alhora, trepidant. Un concert que aconseguirà que la música s’integri en la vida dels més petits i petites de la casa.

Data de publicació: Dimarts, 25 Octubre 2022
  • Comparteix