Tornar

S'obren quatre convocatòries de subvencions relacionades amb els espais de creació, les sales de música, les TIC i els ateneus

26/06/2023 - 10:00 h

Ajuntament de Barcelona

El termini de presentació de sol·licituds va del 27 de juny al 18 de juliol a les 15 h.

L’Ajuntament de Barcelona, a través de l’Institut de Cultura (ICUB), obre quatre convocatòries de subvencions: per a espais de creació, llibreries i cinemes; per a establiments de música en viu; per a projectes d’experimentació i innovació, i per a rehabilitació d’ateneus. El període de sol·licituds és obert del 27 de juny al 18 de juliol a les 15 h.

Subvencions per a inversions en espais privats de creació, llibreries i sales de cinema

Destinades a finançar projectes que tinguin com a objectiu la rehabilitació, la modernització i la dotació d’equipament tècnic d’espais privats de creació, experimentació, difusió i exhibició artística i cultural, espais de cultura viva, llibreries i cinemes, que duguin a terme la seva activitat a la ciutat de Barcelona.

Hi ha les següents modalitats de convocatòria:

A. Espais independents de creació, experimentació, difusió i exhibició artística i cultural.
B. Espais de cultura viva.
C. Llibreries.
D. Sales de cinema amb 7 sales d’exhibició o menys.

Subvencions per a inversions en establiments de música en viu

Destinades a finançar projectes que tinguin com a objectiu la realització d’estudis d’impacte acústic, la instal·lació de limitadors – enregistradors de nivells sonors, la rehabilitació i la dotació d’equipament tècnic dels establiments de música en viu de la ciutat de Barcelona.

Hi ha les següents modalitats de convocatòria:

A. Espais de petit format. Aforament inferior a 150 persones.
B. Espais de mitjà i gran format. Aforament igual o superior a 150 persones.

Subvencions per a inversions TIC en projectes d’experimentació i innovació

Dirigides a projectes TIC que explorin la creativitat digital, els nous llenguatges i les noves metodologies en els àmbits de nous mitjans; la realitat virtual, augmentada i mixta, i les tecnologies per a l’aprenentatge.

Hi ha les següents modalitats de convocatòria:

A. Nous mitjans.
B. Realitat virtual, augmentada i mixta (VR, AM i MR).
C. Tecnologies per a l’aprenentatge.

Subvencions per a inversions en rehabilitació d’ateneus i per a la dotació d’equipament tècnic

Dirigides a la rehabilitació d’equipaments d’exhibició teatral, auditoris o equipaments anàlegs de base associativa de la ciutat de Barcelona i la seva dotació d’equipament tècnic.

Consulteu, en tots els casos, qui pot sol·licitar l’ajut, els requisits i els criteris de valoració. Trobareu tota la informació en aquest enllaç.