Tornar

Arriba L'Altre Festival, la trobada internacional d'arts escèniques i salut mental

29/05/2023 - 14:14 h

barcelona.cat

Un festival internacional d’arts escèniques i salut mental a Barcelona. Més de 35 propostes de teatre, circ, dansa, música i nous formats escènics relacionats amb la salut mental.

Els dies 9, 10 i 11 de juny torna la novena edició de L’Altre Festival Internacional d’Arts Escèniques i Salut Mental en el recinte Fabra i Coats. El primer festival de teatre, dansa, música, poesia i nous formats escènics amb espectacles que donen visibilitat a aquelles propostes artístiques creades i/o protagonitzades per persones amb problemes de salut mental i sense, i aquelles que reflexionen sobre la salut mental.

Aquest festival és un espai de trobada, intercanvi, creació i participació entre persones amb problemes de salut mental i sense, les arts escèniques, el públic i tota la ciutadania. Els seus objectius són millorar el benviure, lluitar contra l’estigma, promoure la diversitat i l’accessibilitat al món cultural i investigar sobre nous formats escènics.

Enguany, pots perdre el fil amb més de 30 espectacles, reflexionant sobre diversos temes, com son per exemple històries diverses de les Dones i Salut Mental, estrenant dues creacions teatrals col·lectives, Temps de dansa amb 7 propostes artístiques professionals i aficionades, entre elles la Cía. Amaiur Luluaga amb el seu espectacle basat en el documental Bailando la locura, enFILant emocions creant espais de salut mental col·lectiva conjuntament amb l’Associació Djerelo (Ucraïna) i el programa de Patis Oberts de l’Ajuntament de Barcelona i Inserció Laboral a l’àmbit de la Cultura i les Arts, amb la participació de la companyia QUANTA (França), entre d’altres.

A vegades totes perdem el fil en la vida… A l’Altre Festival pots perdre el fil i gaudir de les arts escèniques i la salut mental.