Tornar

Consulta les mesures d’accessibilitat del Festival Grec 2024

27/06/2024 - 15:41 h

Ajuntament de Barcelona

La 48a edició del Grec Festival se celebra a Barcelona del 26 de juny al 4 d’agost i ofereix programació amb mesures d’accessibilitat.

El Festival Grec 2024 parteix de la idea de les relacions d’amistat i confiança entre la ciutat de Barcelona i els i les artistes que hi han deixat empremta. Així, la programació se centra en aquestes relacions, amb espectacles que uneixen artistes i públic en noves històries compartides.

Enguany, el festival compta amb una destacada presència d’artistes internacionals i locals, que representen el retrat d’una generació de talent barceloní, reafirmant el seu compromís amb el talent i la curiositat per descobrir nous creadors.

Consulta la programació completa fent clic en aquest enllaç i compra les entrades a la pàgina web del Festival Grec.

A continuació, destaquem les mesures d’accessibilitat del festival i els espectacles accessibles:

Servei d’audiodescripció

Teatre Grec: El misantrop, el 3 de juliol a les 22 hores.

Teatre Goya: Poncia, el 29 de juny a les 20 hores.

Sala Beckett: Malamort, el 5 de juliol a les 20 hores.

Teatre Condal: Macho grita, el 6 de juliol a les 17.30 i 20 hores.

Teatre Romea: Tirant lo Blanc, el 20 de juliol a les 17.30 i 20 hores.

La Villarroel: Les Mans, 27 de juliol a les 17.30 i 20 hores.

Persones amb discapacitat auditiva

Part dels seients del Teatre Grec, tots els del Teatre Lliure – Sala Fabià Puigserver, el Mercat de les Flors (Sala MAC) i el Teatre Lliure de Gràcia disposen de servei de bucle magnètic. És necessari comunicar la necessitat en el moment d’adquirir les entrades a través de la web de compra o del telèfon i el correu electrònic d’atenció a les persones amb discapacitat.

Espectacles amb subtitulació en català

Teatre Lliure:

Billy’s Violence, el 28 de juny a les 20.30 hores.

Billy’s Joy, el 29 de juny a les 20.30 hores.

Billy’s Violence & Billy’s Joy, el 30 de juny a les 18 hores.

Hamlet en els plecs del temps, els dies 24 i 25 de juliol a les 20.30 hores.

Mercat de les Flors: Le pas grand chose, els dies 30 juny, 1 i 2 juliol a les 20 hores.

TNC: Elizabeth Costello, els dies 6 a les 19 hores i 7 de juliol a les 18 hores.

Teatre Romea: Tirant lo Blanc, el 20 de juliol a les 17.30 i 20 hores.

La Villarroel: Les Mans, 27 de juliol a les 17.30 i 20 hores.

Espectacles amb subtitulació en castellà

Teatre Goya: Poncia, el 29 de juny a les 20 hores.

Teatre Condal: Macho grita, el 6 de juliol a les 17.30 i 20 hores.

Espectacles amb interpretació de llengua de signes

Heartbreakhotel: Sis hectàries d’oliveres, el 17 de juliol a les 19.30 hores.

Teatre Grec: El pot petit, el 20 de juliol a les 19.30 hores. El concert ofereix servei de motxilles vibratòries, que s’han de reservar a l’Oficina Ciutadana de la Cultura (OCCU) abans del dia 5 de juliol, per fer la previsió del material.

Persones amb mobilitat reduïda

A tots els espectacles del Teatre Grec, les persones amb mobilitat reduïda tenen reservat un espai a la part posterior del teatre, fora de l’aforament habitual. Per aquest motiu, gaudeixen d’un descompte del 50%, aplicable també a un/a acompanyant. Aquestes entrades es poden comprar a l’OCCU o a www.festivalgrec.barcelona. A més, les persones amb mobilitat reduïda poden arribar en cotxe prop de l’accés de l’ascensor que permet entrar al Teatre Grec. L’aparcament habilitat és gratuït fins que s’ompli l’espai a partir de les 20 hores.

Per a consultar l’accessibilitat de la resta d’espais que acullen espectacles, consulta la web dels espais del Festival Grec 2024. Els llocs reservats per a persones amb mobilitat reduïda estan inclosos dins l’aforament habitual amb els preus de la tarifa general. Aquestes localitats es poden adquirir presencialment a les taquilles de l’OCCU o es poden comprar mitjançant el web.

Atenció a les persones amb discapacitat

Per a obtenir informació detallada sobre l’atenció a les persones amb discapacitat, es pot trucar al telèfon 933 161 000 on s’ofereix aconsellament sobre l’accessibilitat als espais. Les persones amb discapacitat auditiva poden enviar la seva consulta al correu electrònic tiquetrambles@bcn.cat.

Apropa Cultura

El Festival Grec forma part d’Apropa Cultura, un programa d’oci cultural inclusiu adreçat a entitats socials que treballen amb persones en situació de vulnerabilitat. Aquest programa ofereix entrades a preus reduïts, per a més informació consulta la pàgina web d’Apropa Cultura.