Tornar

El festival Món Llibre, premi QuèFem? a la Millor Iniciativa Infantil

28/06/2024 - 13:46 h

Ajuntament de Barcelona

El suplement d'oci del diari 'La Vanguardia' en destaca la voluntat de despertar el gust per la lectura als més petits i als joves.

Dijous 4 de juliol el festival Món Llibre recollirà el premi QuèFem? a la Millor Iniciativa Infantil. El jurat d’aquest guardó del suplement d’oci del diari La Vanguardia valora que Món Llibre “apropa els llibres als més petits i als joves amb la voluntat de despertar-los el gust per la lectura, ofereix propostes de qualitat que demostren que la literatura està més viva que mai, i sap unir l’esforç i el talent de tota la comunitat de llibreters i d’editorials locals”.

Món Llibre és un esdeveniment anual organitzat per l’Institut de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona a través del programa Barcelona Ciutat de la Literatura UNESCO. Al llarg d’un cap de setmana s’organitzen dotzenes d’activitats relacionades amb el món dels llibres i adreçades als infants i als joves fins a 16 anys. Gran part del programa es desenvolupa al Centre de Cultura Contemporània i als seus entorns, però també es fan activitats a dues biblioteques de la ciutat, diferents a cada edició. Les editorials hi presenten les seves novetats, i també munten propostes a l’entorn dels seus darrers llibres. També és habitual la presència d’autors i autores, i la participació de llibreries. Món Llibre sempre havia tingut lloc poques setmanes abans de Sant Jordi, però aquest 2024 la cita es va traslladar al mes de juny, en concret els dies 15 i 16, i amb un gran èxit de participació.

Per a més informació sobre Món Llibre, cliqueu l’enllaç.