Tornar

L'escenari de la moda a Barcelona pren un nou gir amb l'obertura de ‘BFF Barcelona Fashion Forward: La Pop Up’

13/05/2024 - 15:35 h

Ajuntament de Barcelona

El programa porta el talent emergent de la moda al passeig de Gràcia amb la inauguració d’una botiga efímera.

Fins al 6 de juliol, teniu l’oportunitat de descobrir noves propostes de l’àmbit de la moda de Barcelona, gràcies a les quatre empreses guanyadores de la quarta edició del programa ‘BFF Barcelona Fashion Forward’ amb Sabinis, Carlota Cahis, Love by Ksenia Karpenko i Other. Ordinary apparel. Aquestes mostraran els seus projectes a Lynk&Co, una flagship store de la marca de cotxes homònima situada al passeig de Gràcia, 44.

El ‘Barcelona Fashion Forward‘ és el programa d’emprenedoria de moda que promou l’Institut de Cultura de Barcelona a través del DHub (Disseny Hub Barcelona) amb la col·laboració de Barcelona Activa. El programa té l’objectiu d’impulsar i acompanyar dissenyadors, dissenyadores i marques de moda emergents. Des de la seva creació, ha assessorat cinquanta-quatre empreses i marques del sector, una xifra que  també inclou les quinze empreses participants en la cinquena edició del programa.

El Club de Lynk&Co de Barcelona és un espai eclèctic amb diferents sales i atrevides peces d’art que serà el lloc d’exposició i venda de les empreses guanyadores: Sabinis de Sabina Teruel, Carlota Cahis de Carlota Ranera, Love by Ksenia Karpenko de Ksenia Tsvierkun i Other. ordinary apparel de Peta Moreno i Candela Rosito. L’horari per visitar la Pop Up és de dilluns a dissabte, d’11 h a 20 h.

Sabinis és una marca de calçat que uneix l’artesania tradicional amb la innovació en el disseny, creant sabates contemporànies que són una expressió d’estil i comoditat. Amb un enfocament en desafiar les tendències convencionals, Sabinis ofereix dissenys únics, elaborats amb materials de primera qualitat per a aquells que busquen calçat amb una identitat pròpia.

La filosofia de Carlota Cahis es basa a oferir comoditat sense renunciar a l’elegància i l’estil. Especialitzada en peces de punt, Carlota Cahis crea dissenys fàcils i confortables amb patrons elaborats i acabats de gran qualitat. La seva missió és oferir a les dones una sensació de completa llibertat.

LOVE by Ksenia Karpenko combina la moda contemporània amb un exquisit patrimoni cultural d’Ucraïna, el país d’on prové, per crear peces artístiques que es poden vestir.

Other. Ordinary Aparell deixa anar la recerca de la perfecció i abraça l’autenticitat. Amb un estil que celebra la simplicitat dels clàssics i els detalls ben elaborats, aquesta marca ofereix peces que expressen l’amor per la moda i l’artesania.

Barcelona Fashion Forward‘ es dirigeix a persones autònomes o empreses de la ciutat de Barcelona o l’àrea metropolitana especialitzades en disseny i comercialització tèxtil, innovadores i compromeses amb la sostenibilitat. El programa està dividit en dues fases: la primera inclou formacions grupals i mentoria, mentre que la segona ofereix a les quatre marques guanyadores de la primera fase un pla de serveis ad hoc durant sis mesos per millorar la comercialització, comunicació i digitalització de la marca.