Tornar

Obertes les inscripcions als tallers de primavera!

13/03/2023 - 08:18 h

Ajuntament de Barcelona

Consulteu les múltiples opcions formatives.

Tallers primavera

Ceràmica, conversa en anglès, francès, italià o alemany, patronatge i cosir a màquina, escriure teatre o una novel·la i llegir en companyia, marxa nòrdica, balls i danses de tots els estils, urban sketching, aprendre a mirar el cel de nit, fotografia analògica o digital, humanitats, filosofia i pensament… la llista de tot el que podeu aprendre a la Xarxa de Centres Cívics de Barcelona aquesta primavera és llarga com un dia sense pa!

Abans de començar a seguir els tallers que us facin més el pes cal que us hi inscriviu! No hi ha una data d’inici comuna entre els cinquanta-dos equipaments de la xarxa, tot i que el gran gruix comencen el dilluns 13 o el 27 de març, just abans de Setmana Santa. Les dates concretes de cada centre les podeu consultar al final de la notícia.

Les inscripcions les podeu formalitzar en línia, des dels aplicatius que trobareu en aquest enllaç. Si no sabeu ben bé com funciona, doneu un cop d’ull a les guies il·lustrades i segur que us en sortiu sense cap problema! També podeu apuntar-vos-hi si us desplaceu fins al centre on s’imparteixen els tallers que vulgueu fer.

Si esteu en situació d’atur, sou persones amb discapacitat, patiu malalties mentals, titulars del Carnet Jove, formeu part d’una família nombrosa o monoparental, podeu optar als descomptes que ofereixen alguns equipaments. En cas d’optar a qualsevol d’aquestes ajudes, cal matricular-se presencialment per poder presentar els documents corresponents. Hi ha algun centre que fins i tot aplica descomptes si feu a un segon taller!

Recordeu que durant aquestes dates també s’obren les inscripcions per als itineraris, visites i excursions de primavera.