Tornar

Presentació del llibre 'Barcelona. Llibre de viatge', escrit per Carlos Zanón i amb il·lustracions de Lara Costafreda

19/02/2024 - 14:00 h

Ajuntament de Barcelona

L'acte es durà a terme a la Fabra i Coats: Fàbrica de Creació dijous 22 de febrer i, a més de l'autor, hi participarà el professor de periodisme i investigador Francesc Salgado.

La Fabra i Coats: Fàbrica de Creació serà l’escenari, dijous, 22 de febrer, a partir de les 18.30 h, de la presentació del llibre Barcelona. Llibre de viatge, una coedició de l’Ajuntament de Barcelona i Tintablanca. En aquest volum, Carlos Zanón (textos) i Lara Costafreda (il·lustracions) proposen un viatge personal, únic i apassionat pels llocs icònics i menys coneguts de la capital catalana. Per assistir a la presentació, a càrrec de Zanón i Francesc Salgado, professor de periodisme i investigador, cal enviar un correu electrònic a barcelonallibres@bcn.cat.

Aquesta publicació és un objecte únic adreçat als amants dels viatges, la literatura, les il·lustracions i la papereria de luxe. És diferent de tot: a la vegada un llibre original, escrit i il·lustrat per autors reconeguts, i un quadern d’escriptura imperible, amb detalls singulars d’alta qualitat que el converteixen en una petita obra d’art.

Baixar i pujar les Rambles, la ciutat des de les altures de Montjuïc, les novel·les i els escriptors que l’han contat, el llegat d’Antoni Gaudí, un capvespre al barri Gòtic, la mirada trapella de Pepe Carvalho i els records perduts a Horta-Guinardó. L’escriptor Carlos Zanón retrata la seva ciutat més íntima, i l’artista Lara Costafreda il·lumina el costat més humà i cosmopolita d’una capital mestissa, culta, contradictòria, i amb una permanent sensació de canvi.

Més informació, en aquest enllaç.