Tornar

Ruta guiada pel Modernisme de les Corts

13/02/2024 - 09:41 h

Ajuntament de Barcelona

Les pròximes dates de la ruta al districte són el 30 i 31 de març i el 13 i 14 d'abril. Cada jornada comptarà amb dues visites, una a les 10.30 h en català i una altre a les 12.30 h en castellà.

Durant els caps de setmana del 2024 s’organitzen itineraris temàtics i visites guiades a edificis d’interès històric i arquitectònic. L’objectiu d’aquestes rutes són mostrar un patrimoni poc conegut, normalment tancat o poc accessible al públic, o senzillament que habitualment no es pot veure en una visita guiada.

El districte de les Corts té el seu propi recorregut modernista i les pròximes dates de la ruta són el 9 i 10 de març i el 30 i 31 de març. Cada jornada comptarà amb dues visites, una a les 10.30 h en català i una altra a les 12.30 h en castellà. Places exhaurides.

D’altra banda, ja hi ha les dates de les rutes del mes d’abril: dissabte 13 i diumenge 14 d’abril de 2024: 10.30 h en català, 12.30 h en castellà. Inscripcions obertes a partir de dijous 14 de març, a les 12 h: https://my.weezevent.com/ruta-modernista-de-les-corts

L’itinerari per conèixer el Modernisme a les Corts inclourà visites al Centre Cívic Can Deu situat a la plaça de la Concòrdia, les Cristalleries Planells, un exemple d’arquitectura industrial d’aquest corrent; la Maternitat, la porta de la Facultat de Farmàcia de la Finca Güell, d’Antoni Gaudí; el Cementiri de les Corts, la porta de la Facultat de Biologia, la font i l’umbracle de Gaudí als jardins del Palau Reial de Pedralbes i, per a finalitzar, una visita als Pavellons Güell, obra d’Antoni Gaudí, guardats per un drac de forja que li fa d’entrada.